Obilježena uspješna suradnja Movada i Sandre Bagarić

U prostoru zagrebačkog Living Rooma u Ilici 68 održano je zanimljivo druženje u kojem je obilježeno osam godina uspješne suradnje Sandre Bagarić i renomiranog švicarskog proizvođača satova Movado te 20 godina iznimne glazbene karijere ove renomirane glazbenice. Ovom suradnjom Movado je potvrdio da najbolji idu uz najbolje, a Sandra Bagarić pokazala vjernost Movado brandu i zadovoljstvo što će i dalje biti njihova ambasadorica.
Vidi originalni članak

Ovo lijepo druženje uslijedilo je samo dan nakon velikog koncerta u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski na kojem je Sandra Bagarić zajedno sa svojim prijateljima i Zagrebačkom filharmonijom obilježila ne samo svoj jubilej već i pokazala svoju humanost.

Sredstva od prodanih ulaznica donirala zagrebačkoj zakladi za pomoć osobama oboljelih od cerebrovaskularnih bolesti. Movado je također prepoznao vrijednost tog projekta te kao vjeran partner podržao ovaj hvalevrijedan projekt.

Living Room pokazao se kao odlično mjesto za predstavljanje vrhunski brandova, pa su novu kolekciju Movado satova, ali i nastavak ove lijepe suradnje došli podržati i mnoge poznate osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske prepoznajući vrhunske vrijednosti. Tako su u novoj kolekciji i svim novitetima Movado satova mogli uživati Iva Jerković, Ankica Dobrić, Petra Kurtela, Žanamari Lalić, Marijana Mikulić, Boris Banović i brojni drugi, koji su sigurno pronašli modele koje bi voljeli ovog ljeta pokazati kao dio svog svakodnevnog ili svečanog o utfita .

Hvala P-grupaciji i tvrtki Movado što mi vjeruju već punih osam godina i što su odlučili da sam i dalje dovoljno dobra i atraktivna da budem njihovo zaštitno lice za ove moram reći uistinu prekrasne satove. Hvala im što su prepoznali i podržali i moj projekt u sklopu mog jučerašnjeg koncerta, jer uistinu nema ljepše nagrade nego kada možete pomoći drugima i život im učiniti ljepšim i jednostavnijim. Hvala i svim ljudima koji su bili dio ovog projekta, koji su sinoć došli u KD Vatroslav Lisinski , a ja vjerujem da ćemo i u vremenima koja su pred nama imati priliku i mogućnosti raditi ovakve i slične stvari s iskrenom željom za pomoć drugima”, rekla je Sandra Bagarić.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr