Nova Lidlova modna linija će vas oduševiti!

Venecija već stotinama godina ne prestaje inspirirati – svojom ljepotom, tradicijom, poviješću i šarmom jednostavno oduzima dah.
Vidi originalni članak

Lidlova nova modna kolekcija See you in Venice inspirirana je upravo ovom romantičnom talijanskom destinacijom. Kolekcija je ovo zbog koje ćete se poželjeti izgubiti u uskim uličicama, na drvenim mostovima, u Duždevoj palači, na Trgu Svetoga Marka, u gondoli na Kanalu Grande – možda s markantnim gondolijerom?

Lidlova kolekcija See you in Venice sastoji se od tri linije: Marine, Floral i Lingerie. Odjeća i obuća iz ove kolekcije napravljena je od vrlo kvalitetnih materijala, izuzetno ugodnih za nošenje, a nadopunjena je mnogobrojnim modnim dodacima poput remenja, naočala, ogrlica, marama i satova. Privlačan dizajn kolekcije See you in Venice jednostavno će vas oduševiti, a prva linija, Marine, bit će dostupna od četvrtka, 12. ožujka u Lidlovim trgovinama diljem Hrvatske.

Linija Marine iz kolekcije See you in Venice inspirirana je morem. Plave, bijele i crvene kombinacije, mornarski uzorci i prozračne bluze kao da su stvorene za šetnje glasnim mediteranskim uličicama. Ovi izrazito kvalitetni komadi odjeće od ugodnog pamuka jednako će se svidjeti ženama i muškarcima, koji neće moći odoljeti poslovnom chicu ove mornarske linije. Vidimo se u Veneciji!

Više slika pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr