Nova kolekcija Blame Lu

Doris Fatur
Lukrecija Tomušić, djevojka koja stoji iza uspješnog branda Luce Lu pod kojim izlazi ženski, rukom rađeni i oslikani nakit (ogrlice, kragnice, prstenje, krune..) odvažila se na pokretanje novog branda Blame Lu za koji je ovih dana rađen mini editorijal.
Vidi originalni članak

Blame Lu izbacuje mušku kolekciju nakita baziranog na ilustracijama. Uglavnom su to kragnice, manžete te pokoji broš a zajedničke su im vesele ilustracije životinjskog svijeta te predmeta na bijeloj pozadini. Ovom mini kolekcijom Luce opet pomalo izaziva tržište kojem opako nedostaje muškog nakita a odlike njenog su takve da pristaje svakom modernom casual mladiću kao i onim dečkima koji su kročili u poslovni svijet i pripadajući mu stil.

Editorijal je rezultat ugodnog druženja redom riječkih kreativaca a rađen je u ateljeu kostimografkinje Matee Pasarić, djevojke koji također stoji iza brenda Jane Doe, koja je ulogu kostimografa vješto odigrala i za potrebe ovog editorijala. Fotografiju i make up potpisuje Doris Fatur, fotografkinja, stilistica te ženski dio dvojca branda Micica, dok je za hairstyling zadužena Ivana Tićak.

Modeli koji nose nakit su riječki dečki Vid Barić, poznati hrvatski snowborder, Toni Prezime te Vedran Krišković. Za editorijal je rađen i making off gdje fotografiju i video potpisuje Marta Ožanić a glazbu Bernard Blašković, dvojac koji stoji iza branda Senzorz.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Posjeti Miss7.24sata.hr