Nestlé Lion žitarice vas vode na završnicu Sumrak sage

Poznata ti je ona 'Ne diraj lava dok spava'? Ima i jedna malo manje poznata izreka: Ne diraj lava dok doručkuje!
Vidi originalni članak

Nestlé Lion žitarice, ekskluzivni novitet na policama domaćih trgovina, napravljene su s cjelovitim (integralnim) zrnom te su obogaćene vitaminima, željezom i kalcijem, koji je važan za normalan rast i razvoj kostiju. Riječ je o novom proizvodu iz obitelji Nestlé žitarica namijenjenom mladima željnima brzog, ali ukusnog doručka koji će zadovoljiti sve njihove potrebe te im dati dovoljno energije za kvalitetan početak dana.

Savršena kombinacija čokolade i karamele spojenih u hrskave dvobojne Nestlé Lion žitarice nepravilnog oblika idealan su odabir za sve koji ujutro prije škole ili odlaska na fakultet nemaju puno vremena, a žele pojesti ukusan i hranjiv doručak. Hrskave žitarice, opijajući miris karamele te čokolada koja će mlijeku dati slatkastu, ali ne preslatku aromu u trenu će razbuditi i one najumornije te ih pripremiti za novi radni dan.

A za sve željne vrhunske zabave i uzbuđenja, Nestlé Lion žitarice pripremile su posebno iznenađenje – ulaznice za Nestle Lion projekciju drugog dijela filma Praskozorje, epske završnice planetarno popularne Sumrak sage.

Ukoliko želite doznati kako je završio obračun između vampira i vukodlaka, je li ljubav Belle i Edwarda uspjela preživjeti sve prepreke te je li Edward na kraju Bellu pretvorio u vampiricu brzo na Facebooku potražite Lion žitarice Hrvatska fan stranicu te sudjelujte u nagradnom kvizu. Trideset najsretnijih fanova Nestlé Lion žitarice nagradit će s po dvije ulaznice za premijeru godine.
Nestlé Lion žitarice, jedinstven okus čokolade i karamele. Moćan okus lavljeg doručka!

Više informacija potražite na Facebook stranici.

Posjeti Miss7.24sata.hr