Modne blogerice u ulozi manekenki

Modni blogovi su posljednjih sezona zaokupili modnu publiku, a svoje autore pretvorili u javne osobe. Svaki dan gledamo njihove stylinga, čitamo o stvarima koje ih inspiriraju i uživamo u njihovoj svakodnevnici. A u subotu 17. ožujka gledat ćemo najpoznatije hrvatske blogerice u ulogama manekenki na pisti Dove Fashion.hr.
Vidi originalni članak

Ove sezone brand Dove i Fashion.hr pripremili su posebnu modnu priču s porukom stvarne ljepote u suradnji s poznatom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović. Tko bolje može odjenuti blogerice nego dizajnerica koja je vratila jednostavnu eleganciju i ženstvenost na hrvatske ulice?

„Dove revijama oduvijek se posvećuje posebna pozornost, te mi je jako drago zbog ostvarene suradnje, tim više što podržavam njihovu filozofiju stvarne ljepote. Smatram da su njega i stvarna ljepota iznimno bitni faktori za kvalitetan život, a s obzirom da se time vodim i privatno i poslovno iznimno sam uživala u izradi kolekcije. Veliko mi je zadovoljstvo što svojom kolekcijom na jedan poseban, modni način prenosim poruku stvarne ljepote žena“, izjavila je Aleksandra Dojčinović.

U ulozi ambasadorica stvarne ljepote naći će naše najpoznatije modne blogerice: Matea Martek, Ljupka Tanevska, Ana Karadžole, Tina i Lea Bačić, Ana Bacinger, Karla Anić i Anđela Petrović, Katarina Matić i Martina Tomašević, Antonia Ponoš i Isabella Rakonić, koje će u Aleksandrinim modelima demonstrirati različitost osobnosti i tipova ljepote. Kolekcija koju je Aleksandra osmislila za njih biti će prilično stilizirana, upotpunjena modnim detaljima, te vođena teorijom da je ljepota izvor samopouzdanja.

"Aleksandra je iznimno simpatična i draga, fino smo diskutirale o komadu koji šije za mene. Prilagodila je svaki komad stilu i osobnosti svake od nas. Strašno sam uzbuđena što ću nositi prekrasnu Aleksandrinu kreaciju, ali isto toliko se bojim izlaska na pistu. To je dvosjekli mač. I veselim se i strah me. Nadam se da neću pasti ili nešto slično i da mi se ljudi neće smijati jer ne znam hodati i pozirati pred kamerama i fotićima. Nadam se da će sve ispasti dobro i da ću se uspjeti zabaviti! ", komentirala je Ljupka Tanevska.

Talentirana Dojčinović do sada se afirmirala kao jedna od najuspješnijih dizajnerica u Hrvatskoj. Njezine haljine postale su neizostavni dio na crvenim tepisima svih važnih događaja u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Podjednako je omiljena i kod stvarnih žena koje svoju svakodnevnicu upotpunjuju njezinim jedinstvenim modnim kreacijama.

Revija Dove by Aleksandra Dojčinović održat će se u subotu, 17. ožujka na Dove Fashoon.hru u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma s početkom u 20h, a izravni prijenos revija možete pratiti na 24sata.hr portalu.

U galeriju detaljnije pogledajte kako su se blogerice provele u showroomu Aleksandre Dojčinović...

Posjeti Miss7.24sata.hr