Modna bajka zvana Orašar

Karmen Poznić – Oblak Photography
Mlada modna ekipa za kraj godine odlučila je iznenaditi sve koji prate njihov rad, te je za potrebe ovog snimala odlučila oživjeti jednu od najpoznatijih božićnih priča – Orašara.
Vidi originalni članak

Nakon editorijala „Primadonna Girl“, u kojem je predstavljem mladi talentirani dizajner Aleksandar Žarevac, „Malene“ koja je inspirirana čuvenim filmom s Monicom Bellucci, u kojem su prikazane kreacije Anamarije Brkić i brenda A'marie, te priče "Skyfall" gdje je predstavljen rad mladog dizajnera Ivana Alduka, koji ove godine slavi 5 godina rada, na red je došla i priča s kojom mlada uigrana ekipa ispraća godinu na izmaku.

Ovoga puta na jedan sasvim drukčiji način izvela je modu na ulice. Nit vodilja bila je upravo bajka, a za bajke najbolje su upravo Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević dizajnerice brenda Boudoir koje su ove godine na posljednjem CAP-u proslavile 10 godina svoga rada velikom revijom „Rocking Baroque“.

Balet Orašar je čarobna priča o Božiću te je idealno mjesto za spoj prekrasnih Boudoir haljina i baletnih papučica. U ovom dijelu projekta željeli smo ući u taj bajkovit svijet te prikazati tu priču u nekom novom, modnom duhu. Spoj plesa i mode bila je želja mlade modne blogerice i plesačice Barbare Repe. Uz Barbaru Repe, sudjelovala je i Nika Grah, mlada maturantica i plesačica Plesnog studija Edite Cebalo također u ulozi lutke.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr