Zvijezda je (ponovno) rođena: Levi's je baš pogodio s ovim retro modelom traperica

Instagram@levis
Vidi originalni članak
  • Modnim devedesetima ove godine ne možemo pobjeći, no ovo je dobar povratnik iz prošlosti
  • Levisice 501 koje su vladale u tom desetljeću postavile su standard što su savršene traperice
  • Originalan model sad je vraćen u prodaju, savršeno je retro i savršeno trendy 

Cijele ove godine prati nas "devedesetomanija", masovno se vraćaju trendovi iz 90-ih. Neki sjajni, većinom grozni' koji izazivaju jednako dozu nostalgije kao i dozu zgražanja, no nesumnjivo uzburkaju duhove. Neki će ih tako nositi iz sentimenta (oni koji su ih nosili prije trideset godina), a neki jer su im totalno hot (oni koji su se tek rodili u 1990-ima i obožavaju nove trendove). Kako bilo, 90-e su tu...

A upravo je legendarni Levi sjajno uhvatio duh današnjeg trenutka i 'zakucao' s ovim trapericama inspiriranim tim desetljećem. Njihove levisice, točnije legendarni 501 model ženskih traperica iz 90-ih ponovno je u prodaji i ne jedna modna urednica se kune da je to must-have model za jesen i najvažnije traperice koje će se nositi u narednim mjesecima. 

Otkako smo, kao društvo, složno postavili vintage model levisica 501 kao zlatni standard traperica, praktički svaki brend koji proizvodi traperice pokušava napraviti njihovu jednako uspješnu inačicu. S modernijim zaokretom, naravno, ali slavu upravo ovih levisica nitko nije dostigao.

Moda Sjećaš li ih se još? Ova tri retro trenda vraćaju se u 2022. godini

Postoji mnogo verzija, i u širokom rasponu cijena, vintage traperica, ali mnogima najdraža je ona koja dolazi od brenda koji je sve i započeo. Levi's je zimus predstavio i u prodaju stavio svoje 501 '90s Original traperice i, naravno da su savršene. Ravnih nogavica, nigdje se ne napinju, taman izlizane, od čvrstog, stopostotnog pamuka (elastin je izmišljotina kakvu prave traperice nekad nisu priznavale). Udobne, opuštene, ali ne previše opuštene. S nešto višim strukom, ali jako daleko od ultravisokih modela kakvi posljednje vrijeme dominiraju u trgovinama. Cijena je otprilike 720 kuna.

Posjeti Miss7.24sata.hr