Žuto od glave do pete? Ova prolaznica inspirirala nas je da nađemo najljepše komade u boji sezone

Marko Prpic/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Žuta boja pravi je hit, a prolaznica se u nju odjenula od glave pa skoro do pete
  • Žuta haljina, žuta torbica, žuta marama na glavi... Zašto i balerinke nisu žute?
  • U trgovinama smo pronašli inspiraciju za potpuno žute outfite

Žuta boja je, uz obaveznu ružičastu i pregršt pastelnih nijansi, pravi hit već od proljetnih kolekcija, a veselo je ušla i u ljetne. Nosi se na haljinama, majicama, suknjama i modnim dodacima, a čak i kao nijansa sjenila koja se nanosi u kut oka. Ova boja inače dobro utječe na raspoloženje i može uljepšati tmurni dan pa ne čudi da smo se jako razveselili kada smo vidjeli prolaznicu koja se u žuto odjenula od glave (skoro!) do pete. Prošetala je gradom u žutoj haljinici šireg kroja i kratkih rukava koja je lepršala i savršeno se slagala sa žutom trakom oko glave. U žutoj boji bila je i njezina torbica. Odskakale su samo balerinke u neutralnoj bež-crnoj kombinaciji i sunčane naočale s velikim bijelim okvirima koje su fino upotpunile ovo opušteno vikend izdanje.

U slučaju da i ti želiš zablistati u potpuno žutom outfitu, prostora za kreativnost stvarno ima mnogo. Police su pune komada ove boje, a zgodne žute haljine nalaze se u baš svakoj high-street trgovini - preporučamo lepršave modele u kojima ti neće biti prevruće. Po pitanju modnih detalja, najviše su nam se svidjele statement naušnice koje će podignuti kombinaciju te zanimljive torbice stvorene za sve ljetne prigode. 

Shopping Tip-top cijelo ljetovanje: Treba ti samo ovih 10 modnih komada, a mi znamo gdje ih možeš naći

Srcolike naušnice: Stradivarius (25,90 kn); Marama: Zara (39,90 kn); Haljina lijevo: Bershka (149,90 kn); Torbica oko struka: Zara (59,90 kn); Pletene balerinke: Zara (179,90 kn); Haljina desno: Reserved (1999,90 kn); Štikle: Zara (399,90 kn); Torbica s perlicama: Zara (279,90 kn); Naušnice: H&M (74 kn)

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Posjeti Miss7.24sata.hr