Znaš li koji komad odjeće nabolje naglašava grudi, a stanjuje struk?

instagram @janko_popovic_volaric
Kada ga je dizajnirala 1974., Diane Von Furstenberg nije niti slutila kako će i danas žene diljem svijeta najradije birati upravo ovaj model haljine. No, ne samo haljine, ove sezone i vestice su postale wrap!
Vidi originalni članak

Wrap haljina desetljećima je već sinonim za eleganciju. Nitko ne može osporiti da je jedan od najboljih odjevnih komada koji su nakon slavne DVF prisvojili i brojni drugi dizajneri, ali i modne kuće. High street lanci prošle su sezone otišli korak dalje te u ponudu uvrstili i topove na vezanje, a kako su nam stigli hladniji dani, ista stvar se dogodila i sa pleteninom. Ne možemo odoljeti wrap vestama na vezanje. Ako te još nismo uvjerili zašto bi trebala nositi wrap odjeću, donosimo ti 3 dobra razloga: 

Wrap odjeća stoji ženama svake visine i oblika tijela

Bez obzira radi li se o maksi haljinama na vezanje koje rado nosimo u ljetnim mjesecima, čak i na kupaće kostima ili radije biramo kombinaciju wrap vestice i hlača visokog struka, odjeća koja se veže oko tijela jednostavno odgovara svima. Male grudi čini vizualno većima, velike grudi elegantnijima, uski struk još užim, a širi struk vizualno stanjuje. Također, strateški postavljene trakice uspješno skrivaju trbuščić, a što se tiče visine osobe koja nosi ovaj tip haljine, zaključujemo kako dobro stoji svima!

S lijeva na desno: Zara, 299 kn; Rhode Resort, 2616 kn: Haljina H&M 149 kn

Odjeća s vezanjem oko struka nije podložna trendu

Sigurno u svom ormaru imaš barem jednu haljinu na vezanje koju nosiš godinama. Mini verzije se jednako dobro kombiniraju i sa ljetnim sandalama kao i sa zimskim čizmama iznad koljena, dok se maksi verzije haljine na vezanje dobro kombiniraju i samostalno, ali i kao kaftan u kombinaciji na traperice. U svakom slučaju, wrap haljina, bluza ili vestica moći će se još godinama kasnije savršeno kombinirati.

S lijeva na desno: s.Oliver 1119 kn; Skin 2193 kn; s.Oliver 1119 kn

MODA Ovi jesenski trendovi puno bolje će pristajati punijim curama

Odjeća na vezanje je dobra investicija

Popularizacijom high street mode sve je lakše pronaći komade koji će imati dobar omjer i cijene i kvalitete. I u high street ponudi sve se češće mogu pronaći limitirane edicije kvalitetne odjeće poput kožnih jakni ili džempera od kašmira, pa za svilenu wrap haljinu ili vestu na vezanje od kašmira više ne moraš izdvojiti lude svote . Ipak, čak i ako za određeni komad odjeće moraš izdvojiti nešto više, sjeti se da je to dobra investicija koju ćeš nositi godinama...

S lijeva na desno: Zara 299 kn; Stradivarius 199 kn; Topshop 350 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr