Znanost kaže da smo u OVOJ boji muškarcima najseksi

ABACA/PIXSELL
Uvijek nas je zanimalo postoji li određena nijansa u kojoj se muškarcima najviše sviđamo? Izgleda da postoji...
Vidi originalni članak

Priznajemo, i nismo toliko šokirani... Istraživanja pokazuju da smo muškarcima najviše seksi u crvenoj boji. Za nas je ovo super vijest jer je upravo crvena jedna od najpopularnijih boja sezone. 

Stručnjaci tvrtke House of Colour, specijalizirane za pronalazak najbolje nijanse za nečiji ten, tvrde da je crvena boja koja u muškarcima budi strast, potiče plodnost i želju za seksom, a kako je upravo ovo boja koju najčešće povezujemo s ljubavlju, žena u crvenom će najprije zapeti za oko muškarcu.

Dovoljna je tek jedna crvena majica, ali nitko ti neće moći stati na put obučeš li se od glave do pete u crveno. A ako u svom ormaru još uvijek nemaš nijedan crveni komad, nije li ovo apsolutno najbolji razlog za odlazak u shopping? Srećom pa se ponuda u trgovinama ove sezone "crveni" više nego ikada...

Bershka jakna (450 kuna), H&M haljina (450 kuna), Zara sako (400 kuna)

Osim crvene haljine (i naravno donjeg rublja!) postoji još nekoliko crvenih komada koje možeš odmah dodati u svoj ormar. Smijemo ti predložiti jednu jaknu/kaput? Ili možda blejzer? A kako su tek crveni modni dodaci efektni!

Zara torbica (700 kuna), H&M suknja (675 kuna), H&M kaput (975 kuna)

Moramo priznati da našim muškarcima zaista neće biti lako ove sezone...

Posjeti Miss7.24sata.hr