Znamo gdje nabaviti bikini za kojim je poludio Instagram

Instagram @brookecarriehil
Teško je previdjeti ovaj bikini s 3D cvjetnim aplikacijama jer je trenutno kralj interneta i jedan od najtraženijih komada sezone. Je li zapeo za oko i tebi?
Vidi originalni članak

Skrolanjem po Instagramu stvarno često otkrijemo najfora modne i beauty komade, ali i trendove koji su (ne)vrijedni naše pažnje. Jedan od istovremeno najčudnijih, ali i najposebnijih ove sezone? Bikini sa 3D cvjetnim aplikacijama! Teško mu je odoljeti...

ASOS Premium 3D Flower Triangle Bikini Top (35 dolara) and Bottom (25 dolara)

Ako u nešto možeš biti sigurna, onda je to svakako činjenica da će ovaj bikini SVI primijetiti. A i tebe u njemu. Na plaži ili beach partyju, svejedno je. Čak ga se može isfurati i kao top uz hlače ili suknju visokog struka. 

Pronašli smo ga na ASOS-u. Cijena mu je 35 dolara (cca 220 kuna), a možeš odabrati i između nekoliko različitih donjih dijelova koji koštaju 25 dolara. Nakon što ga je ASOS stavio u prodaju, bikini se odmah rasprodao, ali upravo smo ga ponovno pronašli na ovoj popualrnoj shopping stranici.

ASOS Premium 3D Flower Triangle Bikini Top (35 dolara)

Primijetivši da je njihov bikini hit nad hitovima napravili su ga u još jednoj boji. Sada ga (ako već nisi pink cura) možeš kupiti i u crvenoj varijanti, a bez obzira na to hoćeš li ga nositi na plažu ili i za izlaske - crvena će savršeno pristajati uz brončani ten!

ASOS Premium 3D Flower Triangle Bikini Top (35 dolara) and Bottom (25 dolara)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr