Znamo gdje kupiti trenutno najpoželjnije hlače s crtom

Zara
Hlače s crtom prošle su godine napravile pravi boom u svijetu high-street mode, a ove sezone su popularnije nego ikad!
Vidi originalni članak

Priznajemo, hlače kao modni komad mogu biti jako dosadne. Uostalom, ne znamo čime nas uopće mogu više iznenaditi osim nogavicama ili neobičnim printom. Međutim, kako je sportski način odijevanja, koji smo vješto pokupili iz svijeta sporta, polako, ali sigurno postao važan dio modne industrije, tako smo primijetili novi komad inspiriran upravo ovim modnim pravcem - hlače s crtom!

S lijeva na desno: Stradivarius (140 kuna), Stradivarius (199 kuna), H&M (225 kuna), Zara (199 kuna)

Street style zvijezde, top modeli i modne blogerice još su prošle godine često birale hlače s crtom, a jedan Zarin model postao je globalni hit nakon što ih je obukla Olivia Palermo. 

S lijeva na desno: H&M (185 kuna), Stradivarius (199 kuna), Zara (399 kuna), Zara (399 kuna)

Zašto smo lude za njima? Zato što ih možeš nositi na posao, ali i u večernji izlazak. Model koji podsjeća na donji dio trenirke dobro funkcionira s gotovo svim cipelama i tenisicama, kao i topovima te košuljama. Svaki outfit će s njima izgledati fantastično, a možeš se slobodno i odmaknuti od klasične crne te odabrati primjerice karirani model.

S lijeva na desno: Bershka (199 kuna), Zara (399 kuna), Zara (299 kuna)

Priznajemo, ovakav tip sportske elegancije nekad nam je bio nezamisliv, ali danas čvrsto stojimo iza toga da, kad su dobro iskombinirane, ostavljaju dojam apsolutne modne dominacije. 

S lijeva na desno: H&M (225 kuna), Zara (229 kuna), Stradivarius (199 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr