Znamo gdje kupiti super popularne hlače s crtom

arhiva
Hlače s crtom prošle su godine napravile pravi boom u svijetu high-street mode, a Zarin model s crvenom crtom nosila je čak i Olivia Palermo
Vidi originalni članak

Priznajemo, hlače kao modni komad mogu biti jako dosadne. Uostalom, ne znamo čime nas uopće mogu više iznenaditi osim nogavicama ili neobičnim printom. Upravo nas zato svaki novi trend hlača jako veseli! 

Sportski način odijevanja, koji smo vješto pokupili iz svijeta sporta, polako, ali sigurno postao je važan dio modne industrije. Street style zvijezde, top modeli i modne blogerice još su prošle godine često birale hlače s crtom, a jedan Zarin model postao je globalni hit nakon što ih je obukla Olivia Palermo. 

S lijeva na desno: Zara (400 kuna), H&M (370 kuna), Zara (200 kuna)

Zašto smo lude za njima? Zato što ih možeš nositi na posao, ali i u večernji izlazak. Model koji podsjeća na donji dio odijela savršen je za sve poslovne prilike, a one koje više izgledaju kao trenirka dobro će izgledati kao dio večernjeg outfita. 

S lijeva na desno: ASOS (250 kuna), H&M (370 kuna), ASOS (140 kuna) 

Ove hlače dobro funkcioniraju s gotovo svim cipelama i tenisicama, kao i topovima te košuljama. Svaki outfit će s njima izgledati fantastično, a možeš se slobodno i odmaknuti od klasične crne te odabrati primjerice crveni model. 

S lijeva na desno: Zara (180 kuna), H&M (330 kuna), Monki (210 kuna)

Priznajemo, ovakav tip sportske elegancije nekad nam je bio nezamisliv, ali danas čvrsto stojimo iza toga da, kad su dobro iskombinirane, ostavljaju dojam apsolutne modne dominacije. 

S lijeva na desno: Zara (180 kuna), Zara (140 kuna), Zara (200 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr