Muškarci žele da na prvom spoju nosimo OVAJ outfit?

instagram @taytay_xx
Spremaš se za spoj s potencijalnim Gospodinom Pravim? Ne znaš što odjenuti? Suknja, haljina ili traperice? E pa, čini se kako muškarci na nama ipak najviše vole ove outfite...
Vidi originalni članak

Ponekad ih je stvarno teško pročitati! I još teže zadovoljiti. I dok jedni vole izazovne kombinacije, drugi ih se groze. Nije ni čudno što većina djevojaka bezidejno satima bulji u svoj ormar i traži ideju što odjenuti na prvi spoj. Ako je suditi prema istraživanjima, sa ovih 5 komada na prvom spoju praktički ne možeš pogriješiti. A do drugog spoja ćeš ga ipak već malo bolje upoznati i puno lakše odabrati dobitnu modnu kombinaciju...

Transparentna bluza

Da, većina muškaraca priznat će kako ne vole "kada im je sve servirano na pladnju", no s druge strane itekako vole malo seksepila. Kako ne bi pretjerala s otkrivanjem, ali jednako tako mu zagolicala maštu i interes odaberi jednu prozirniju košulju ili pak top sa blagim dekolteom. 

Mango (170 kuna), H&M (375 kuna), Zara (230 kuna)

MODA 10 trendova koje dečki potajno vole vidjeti na nama

Minica

Slušaj, nema smisla da sakrivaš svoje adute. Pogotovo ako su ti noge jedan od njih. Tvoja omiljena mini suknja, u kojoj se ionako osjećaš dobro, uvijek će biti odličan odabir za prvi spoj. Iskombiniraj ju za zatvorenim topom, kako ipak ne bi otkrila previše istovremeno, a onda se možeš poigrati s modnim dodacima. 

Zara (230 kuna), H&M (225 kuna), Mango (250 kuna)

Cool par hlača

Ako voliš modu i inače se poigravaš s trendovima i stilom, slobodno odaberi one super cool hlače koje toliko obožavaš. Muškarci itekako primjećuju stil, a tvoja neobična ili super trendi kombinacija ostavit će jako dobar dojam na njega - jer si cool, moderna i ne brineš o tome što će drugi misliti o tome. 

Mango (350 kuna), H&M hlače (263 kune), Zara (230 kuna)

Slatka haljina

Nećemo se lagati, pa muškarci jako vole kad se žena dotjera za izlazak i kad na njoj primijete trud. Slatka haljina s točkastim printom u kombinaciji s ležerno raspuštenom kosom i decentnim make-upom odaje dojam jednostavnosti, ali i nenadmašive elegancije. 

Zara (300 kuna), H&M (225 kuna), Mango (260 kuna)

ISTRAŽIVANJE Što muškarci prvo primijete na spoju, a nisu grudi ni guza?

Casual uvijek pali

Traperice, t-shirt, tenisice. Savršeno! Ne moraš odjenuti provokativnu haljinu da bi mu se svidjela, štoviše - većina muškaraca vrlo iskreno će priznati kako najviše vole opuštene cure u casual kombinacijama jer se kraj osjećaju najugodnije. 

Zara traperice (230 kuna), H&M traperice (150 kuna), Mango traperice (250 kuna)

Budi SVOJA

Tvoj outfit je dio tebe. Tvoj stil je dio tebe. Nema smisla da se pretvaraš u nešto što nisi samo zato da bi se njemu svidjela. Uvijek odaberi ono u čemu se osjećaš lijepo, ugodno, samopouzdano. Naravno da ćeš se potruditi, ali nikako nećeš pretjerati. Na kraju dana, želiš mu se svidjeti TI, takva kakva jesi, a ne tvoje super cool štikle ili minica. Ako gleda bilo gdje drugdje osim u tvoju dušu - produži dalje, ovaj nije za tebe!

6 značajki koje pale muškarce 6 ženskih osobina koje su muškarcima najprivlačnije

Posjeti Miss7.24sata.hr