Zlatna boja nikada nije bila privlačnija, a posebice kada su u pitanju ljetne sandale!

Instagram@the_lucky_brunette
Vidi originalni članak
  • Zlatna boja hit je već nekoliko sezona, a ovoga ljeta nosi se na – stopalima
  • Tanka peta, platforme ili jednostavne natikače, opcije su mnogobrojne
  • Odlično izgledaju u dnevnim kombinacijama, a s lakoćom se pretvaraju u večernji komad

Zlatna boja i njezin visok sjaj već neko vrijeme dominiraju modnim dodacima. Naušnice, ogrlice i prstenovi potpuno su izbacili srebrne nijanse s trona, a boja koja simbolizira pobjedu sada se uspješno prebacila i na ljetnu obuću.

Nije teško otkriti razlog, jer ova boja omogućava da se od jednostavne dnevne obuće u trenu pretvori u fantastičnu party cipelu! Zlatne sandale zavladale su ponudom u trgovinama, a opcija je pregršt.

Za ljubiteljice udobnosti i jednostavnosti, na raspolaganju su ravni modeli u kojima je osigurana udobnost kroz čitav dan. Posebnost donosi poigravanje remenčićima i ukrasima poput zakovica i kamenčića, a ako njeguješ minimalistički stil – dovoljne su efektne natikače rebrastog pleta.

S lijeva na desno: Ash (1.448,00 kn), Stradivarius (299,90 kn), ASRA (845,00 kn), Zara (179,90 kn)

Kako stilizirati zlatne sandale? Vrlo jednostavno, uz traperice i običnu bijelu majicu izgledaju jednako dobro kao i uz lepršave ljetne haljine i suknje. Možeš se poigrati i trendovskim kombinacijama odijela u intenzivnim bojama, a zlatna boja naglašava preplanulu put pa sjajno izgledaju i uz kratke hlače i suknje.

PROMO Pet razloga zbog kojih su sandale s platformom savršeni odabir

Za posebnije prilike ne nedostaje modela iznimno trendi sandala s potplatima koje nas vraćaju u daleke sedamdesete godine prošlog stoljeća. Visoka i debela potpetica možda djeluje neudobno, ali u kombinaciji s debljim potplatom i remenčićem koji se veže oko zgloba donosi udobnost, ali i toliko željenu stabilnost noge.

S lijeva na desno: Zara (449,90 kn), Stradivarius (249,90 kn), Zara (349,90 kn), Mango (449,90 kn)

Zlatne sandale s debelim potplatima također idu uz sve, a posebice uz retro traperice trapez kroja, ali i maksi haljine s cvjetnim uzorcima za dašak hipi kulture. A večernje kombinacije najbolje je upotpuniti uz prekrasne sandale na kojima je fokus na remenčićima.

Dizajneri su se ove godine poigrali jednostavnim kombinacijama tankih remenčića, ali i elegantnim detaljima poput suptilnih volana koji krase prednji dio sandale. Odvažne visoke potpetice sjajno se nadopunjuju uz monokromatske haljine u crnoj i bijeloj boji, a uz zlatnu torbu i nakit, treba ti još samo crveni ruž za pravi vamp look!

S lijeva na desno: Alma en Pena (845,00 kn), Reserved (259,90 kn), LIU JO (1.470,00 kn), Bershka (299,90 kn)

Zlatne sandale zasigurno su jedan od ženstvenijih i istodobno efektnijih trendova ove sezone koje ćemo s veseljem viđati ovog ljeta. Dodatna prednost je što se mogu nositi i u jesenskim i proljetnim kombinacijama i zato postaju jedan od must have komada u garderobi!

Posjeti Miss7.24sata.hr