Zgodna prolaznica Cvjetnim je trgom prošetala u Fendi čizmicama, a i torbica je brendirana

Pixsell/Filip Kos
Vidi originalni članak
  • Na subotnjoj špici vide se i skupi, dizajnerski komadi
  • Tako su se pločnikom prošetale kaubojke i to onako kako ih zamišlja modna kuća Fendi
  • Prolaznicu moramo pohvaliti - cijeli je stajling bio izvrstan, a istaknula se i Diorova torbica

Dama koju je oko naše kamere uhvatilo ove sunčane subote u šetnji gradom nije bila upadljivo odjevena. Bilo je tamo i seksepilnijih kombinacija i žarkijih boja, no za oko je morala zapeti svakom modnom znalcu. Za početak - stil vrhunski. Svaki komad pomno odabran. Svaki poseban na svoj način, a opet cjelina je skladna. A skladna u ovom slučaju ne znači i dosadna.

Sunčane naočale neobično ukrašenih okvira, crna pletena vesta koja oponaša čipku, suknja od organdija... No najviše su iskakala dva brendirana komada, s potpisom Fendi i Dior. dama je tako nosila ove godine vrlo popularne kaubojke i to s poznatim i vrlo uočljivim Fendijevim logom. Kratka provjera na modnim stranicama: cijena je 990 američkih dolara, odnosno oko 7500 kuna.  No moramo pohvaliti način na koji su nošene, sa soknama koje proviruju izvan čizama. Otkačeno i hrabro.

Za lijepu kožu Kako umanjiti tamne podočnjake i riješiti se dosadnih borica oko očiju?

Pa, ako si simpatizerka ovog brenda, ali i ako ne padaš na marke, isplati se pogledati što je još u ponudi za ovu zimu. Modeli su vrlo zanimljivi, a svima dominira Fendijevo "F". 

Lakirane čizme 10.440 kn; čizme čarape 7400kn; visoke čizme 8350 kn; gležnjače 7400 kn, sve Fendi

No, ako su ti se čizme učinile skupe, znaj da nisu ni približeno skupe kao ova torbica - Naime, dama je u ruci nonšalantno ponijela poznati Diorov model "Lady". U ovoj veličini stoji 4550 američkih dolara ili 3000 kuna, ugrubo.

Posjeti Miss7.24sata.hr