Zebra uzorak polako zamjenjuje onaj leopardasti. Zbogom maco, prugice izgledaju odlično ovog ljeta

Instagram @eliasariyani Instagram @eliasariyani
Vidi originalni članak
  • Čini li se to nama ili je leopard uzorak malo uzmaknuo s ljetom? Nikako nije nestao, ali crno-bijele nepravilne pruge su se ušuljale na Instagram profile it djevojaka
  • Ako se tako nastavi, tijekom jeseni bi divlju macu u modi mogao zamijeniti sestrinski životinjski zebra uzorak
  • Animal print je globalno u povratku, pa zašto ne? Pogledaj kako zebrice dobro izgledaju u ovim kombinacijama
  • Pročitaj više: Torbice s leopard uzorkom diskretan su način da uključiš stil žene mafijaša u svoju svakodnevicu

Je li došlo vrijeme da kažemo zbogom leopard uzorku? Trend supruge mafijaša, koji se pojavio početkom godine zahvaljujući TikToku, ne odlazi sasvim u zaborav, pa tako ni leopard uzorak. Uostalom ljetnih haljina i badića s leopardom ne nedostaje u trgovinama. Ipak, čini se da je njegova vladavina malo poljuljana, a na modni tron životinjskih uzoraka juriša zebra. Sušta suprotnost leopardu će prevladavati idućih nekoliko mjeseci, a mi već u glavi smišljamo kombinacije.

S dolaskom zebrastog uzorka u prvi plan će doći kontrast i dimenzije, crna i bijela boja dva su najveća modna "neprijatelja" koja se bore za prevlast, a sada ćemo ih viđati zajedno u spoju širokih, nepravilnih linija. Zebrasti uzorak je oduvijek u modi bio manje zastupljen u odnosu na druge, ali ne znači da ove godine neće doživjeti veliki procvat. Kako nositi zebrasti print?

Cijeli outfit u zebra printu

Djevojke koje su dovoljno odvažne, zebrasti print će nositi od glave do pete. Ljetni lagani materijali su idealno vrijeme za igranje s outfitima s kojima igra inače ne bi bila ni u primisli. 

Jarke boje i zebra print

Kako drugačije ostaviti dojam nego spajanjem jarkih boja i upadljivog printa? Zbog crno bijelog kontrasta i uočljivosti koju zebra print ima sam po sebi s jarkim bojama će kontrast biti dodatno naglašen.

Miksanje zebra i leopard printa

Za sve veoma odvažne modne djevojke, miksanje printeva nikada nije bila nepoznanica. A spajanje leoparda na odlasku i zebre koja se penje prema vrhu, veoma je zabavan outfit. 

Zebra košulja i traperice

S povratkom na posao i u grad, naša garderoba se mijenja, ali to ne znači da se ne možemo igrati s uzorcima. Košulja u zebra printu i traperice koje nosimo svakodnevno odličan su modni spoj koji će nam unijeti malo zabave u dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by madelyn (@ohmadellyn)

Zebra košulja i bijele hlače

Još jedan način za uživanje u kasnom ljetu je spajanje zebraste košulje i bijelih širokih hlača. Ovo je kombinacija koju planiramo nositi kada temperature padnu za koji stupanj od ovih na koje smo naviknuli.

Moda 5 instagram profila i 1, iste hlače. Naše su fashionistice očito zaljubljene u ovaj hit komad

Posjeti Miss7.24sata.hr