Zebra uzorak mora biti crno-bijeli? Ova asimetrična haljina potvrđuje suprotno

Instagram @adtwenty
Vidi originalni članak
  • Životinjski uzorci ove su godine doživjeli veliki povratak
  • Iako je tu najviše prevladavao leopard uzorak koji smo viđali na baš svakom odjevnom komadu pa čak i na obući, na puno komada smo mogli vidjeti i zebra uzorak
  • Zebra uzorak nam je zapeo za oko i na zanimljivoj haljini na jedno rame koju smo pronašli u dućanu Europa 92, a posebno nam se sviđa to što pruge nisu tipične crne boje 
  • Pročitaj također: Malu crnu haljinu smo odavno pospremili u zimski ormar, zamijenila ju je mala bijela haljina

Mob wife trend na TikToku koji je, početkom godine, brojne djevojke potaknuo na to da se odijevaju kao supruge mafijaša, najzaslužniji je za povratak životinjskih uzoraka na svim odjevnim komadima pa čak i na obući. Iako su neke djevojke slijepo slijedile ovaj trend i zaista furale estetiku žene mafijaša, neke su komade sa životinjskim uzorkom samo ukomponirale u svoj uobičajeni stil. Sviđa nam se i jedno i drugo! 

Tu se najviše radilo o komadima s leopard uzorkom koji je apsolutno zasjao, ali možemo se složiti kako niti popularnost zebra uzorka nije zanemariva. Upravo zebra uzorak nam je ovih dana ukrao pažnju i to na haljini koja je svakodnevna, ali pomalo neobična i totalna suprotnost mob wife estetici što bismo, zapravo, očekivali kada se spomene zebra uzorak. 

Naime, radi se o kratkoj, lepršavoj haljini brenda AD twenty koju smo pronašli u online trgovini Europa 92, a koja je u potpunosti prekrivena zebra uzorkom i to ne u običnoj, crnoj boji već u svijetlo plavoj koja se baš lijepo uklapa s podlogom koja, također, nije tipična bijela već bež. 

Ova je haljina asimetrična na dva mjesta - na samom rubu koji, s desne strane seže do iznad koljena te se, prema lijevoj nozi blago produžuje ispod koljena te u gornjem dijelu koji je na jedno rame i baš lijepo naglašava ruke i ključnu kost. 

S obzirom na to da se radi o širokoj haljini potpuno ravnog kroja, uz nju dolazi i široki remen s istim uzorkom i od istog materijala kao haljina kako bismo ju mogli nositi na dva načina - skroz opušteno, odnosno široko i strukirano remenom. Ovaj zanimljivi uzorak dovoljan je sam po sebi pa uz ovu haljinu ne bismo dodali gotovo ništa. Eventualno jednu tanku, zlatnu narukvicu, a za obuću bismo odabrali ravne sandale ili sandale na petu u neutralnoj, bež boji. 

Cijena ove haljine inače iznosi 89,99 eura, ali s obzirom na ljetna sniženja koja su zavladala baš svuda, ova haljina trenutno košta 62,99 eura, a dolazi u veličinama S, M i L. 

Posjeti Miss7.24sata.hr