Zavirili smo u trgovine i otkrili koja će tri modela kupaćih vladati plažama ovog ljeta

PR/Znanje
Vidi originalni članak
  • Bez obzira na prognozu i pandemiju, modne sezone se izmijenjuju svojim ritmom i nova ponuda badića je tu
  • A i mi se nadamo da ćemo dospijeti do plaže i da će nam kupaći kostim trebati
  • Zavirili smo u Zaru, Mango i H&M i detektirali nova tri trenda. Pogledaj kakvi će se badići nositi ovog ljeta

Iako nas vrijeme ne asocira na plažu, sunčanje i kupanje, kupaći kostimi već su na policama trgovina, a modne rubrike nagovještaju kakvi će se badići nositi ovoga ljeta. Jer - ljeto će doći, ma kako to izgledalo iz ove kišne perspektive. I svašta se može saznati kad je riječ o trendovima za plažu. Nosit će se sjajni materijali, metalik i šljokičasti, zemljane boje, karirano, grudnjaci mekog kroja i nasuprot njima oni sa žicama, trake... Naravno ni cvjetni uzorak ne posustaje, ima čak i animalnog printa, a ostaju nam i retro, do struka visoke gaćice. Ukratko, čini se nikad više varijanti kupaćih. No, zavirili smo u popularne high-street brendove i izdvojili tri trenda koja se izdvajaju. I koja doista možeš kupiti odmah (šljokičasti badić ćeš se, na primjer, pomučiti da nađeš, unatoč najavama da će biti jako in).

1. Zanimljiv i naglašeni gornji dio

Naravno, u ovom najzanimljivijem trendu prednjači Zara sa svojim otkačenim modelima. Badići ostavljaju dojam kao da smo ugrabili dio visoke mode. Usto, ovakav grudnjak, balon kroja, plisiran ili s volanom optički povećava grudi - što je zgodno ako misliš da ti u tom dijelu nedostaje opsega. No, nećemo razmišljati koliko mu treba da se osuši.

S lijeva na desno: Zara (donji dio 99,90kn + gornji dio 139,90kn); Zara (199,90kn); Zara (199,90kn)

2. Valoviti rubovi

Ovakvi kupaći kostimi preplavili su Mango i H&M. Neizrađeni, valovito rezani rubovi obrubljuju i gaćice i grudnjake i jednodijelne badiće, a reakcije su podijeljene - ili ćeš se zapaliti za trend ili pitati - zašto? Moramo priznati da na nekim modelima izgleda dobro. Pa... trend je definitivno tu, pa sama odluči.

S lijeva na desno: H&M (donji dio 99,00kn + gornji dio 136,00kn); Mango (199,90kn); H&M (donji dio 113,00kn + gornji dio 136,00kn)

Zar ovo nisu najbizarniji badići koje si ikad vidjela?

3. Izrezani 

Počelo je ove zime kad su u modu došle majice, bodyji pa i džemperi izrezanih dijelova. Ovi komadi kojima na neočekivanim mjestima nedostaje tkanine nosili su se unatoč hladnoći, a trend se proteže i u ljeto. I u novim kolekcijama sada su laganije majice i topovi "s rupama", a kao što vidimo, netko je uzeo škare i izrezao i dijelove badića. 

S lijeva na desno: H&M (donji dio 113,00kn + gornji dio 136,00kn); Zara (199,90kn); H&M (150,00kn)

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr