Zarin stari model ravnih sandala i ove je godine najprodavaniji, opet nestaje s polica

Zara
Vidi originalni članak

To su naše stare znanice, Zarine ravne prekrižene kožne sandale, kako se službeno nazivaju na web stranici brenda, jako ih dobro znamo već poduže vrijeme. Bile su hit i prošle godine jer uhvatile su val nevjerojatne popularnosti jednostavnih ravnih natikača (a opet prelijepih i elegantnih unatoč toj jednostavosti i ravnom đonu) koji je začeo Hermès. Naravno da znaš o čemu govorimo, o ludilu koje je zavladalo za njihovim Oran natikačama. Što je proizvelo brojne inačice kod drugih brendova, i skupih i jeftinijih pa su se tako i ove Zarine sandale nerijetko navodile kao jedan od "duplića". Sukladno high street brendu, mnogo jeftiniji.

Stoga stvarno ne čudi potražnja za njima i ove godine. Uostalom, i ludovanje za oranicama se nastavlja u 2023. godini. Da ne pričamo napamet, dokaz je Zarina prodajna stranica na kojoj ne samo da su ove ravne natikače smještene u rubriku "Najprodavanije" nego, kad ih probamo staviti u košaricu, vidimo da su neki modeli, a dolaze u četiri boje - rasprodani u gotovo svim veličinama.

Na primjer, za prošle godine najtraženije boje, smeđu i crnu, uz određene veličine piše da su posljednji komadi. Naravno, i cijena ovih sandala im ide u korist, a iznosi 25,95 eura. 

No, veliko je iznenađenje (ili nije?) što je zlatni model praktički rasprodan. U ovom času na raspolaganju je samo još u veličini 37 što ne znači da će tako biti i za pet minuta... Netipična boja, ali njezina popularnost možda ne treba čuditi jer ove godine su metalik cipele veeeliki trend. 

Također, zlatna boja je posljednjih sezona preotela primat srebrnoj kako u nakitu, tako i u drugim modnim dodacima. Pa su tako Zarine srebrne natikače trenutačno najmanje tražen model, ima ih u svim veličinama. Dakle, ako si fan srebrne, posluži se. 

Posjeti Miss7.24sata.hr