Zara je predstavila prvu kolekciju ženskog donjeg rublja - sviđa li ti se?

Vidi originalni članak
  • Zara je na tržištu predstavila svoju prvu kolekciju ženskog donjeg rublja nazvanu 'The Female Gaze'
  • Ona uključuje i odjeću za spavanje te praktične modne dodatke poput rukavica i čarapa, kao i steznike za oblikovanje tijela
  • Već na prvi pogled osvojila nas je bijela haljina negliže stila koja je jednako primjerena za postelju kao i gradske ulice

S obzirom na to da zbog trenutne epidemiološke situacije sve više vremena provodimo kod kuće, brojne modne kuće su u svoje jesenske kolekcije odlučile uklopiti i komade koje omogućavaju da u modnim novitetima uživamo i u kućnom izdanju.

Tako se među najtraženije komade, uz klasičnu trenirku, prometnula i udobna pidžama. A situaciju na tržištu dobro su proučili stratezi modne kuće Zara koji su ovih dana odlučili proširiti svoju ponudu lansiravši kolekciju prvu kolekciju ženskog donjeg rublja.

Ženske tajne Uz ove savjete više nikad nećeš kupiti donje rublje koje ti ne odgovara

Prva kolekcija nazvana je 'The Female Gaze', a prati je romantična i melankolična kampanja popraćena crno-bijelim fotografijama. Uz pidžame te grudnjake i gaćice, kolekcija uključuje i različite modele bodija, steznika i čarapa. U nju su također uključeni i komadi poput satenskih košulja-haljina i svilenih slip haljina koje će modno hrabre dame rado prošetati i gradskim ulicama.

Primjeri: čipkasti bodi (199,90 kuna), kombinezon za oblikovanje tijela (299,90 kuna), čipkasti top (149,90 kuna)

Life&style Članovi britanske kraljevske obitelji moraju se držati ovog apsurdnog pravila o nošenju donjeg rublja

U kolekciji prevladavaju komadi izvedeni u neutralnim tonovima, a od materijala prevladavaju pamuk, čipka, svila, vuna te kašmir. Cijene se kreću od 100 kuna za dodatke poput čarapa i rukavica, preko 200 kuna koje treba izdvojiti za gaćice koje oblikuju tijelo do  do 600 kuna za gornji dio pidžame.

Primjeri: haljina (999,90 kuna)

Najskuplji predmet u kolekciji je duga bijela negliže haljina od svile za koju je potrebno izdvojiti 1.000 kuna.  Za nas ovo je bila ljubav na prvi pogled, a jesi li ti u novoj kolekciji pronašla svog favorita?

Posjeti Miss7.24sata.hr