Zaljubili smo se u Boudoirovu haljinu inspiriranu Bridgertonom u kojoj se osjećamo poput princeze

Boudoir
Vidi originalni članak
  • Iako su od objavljivanja prve knjige iz serijala tada bila prošla već gotovo dva desetljeća, prava opsesija romansama i svime iz vremena regenstva nastupila je tek nakon što je serija Bridgerton ugledala svjetlo dana
  • Ista se uvukla i među beauty i modne trendove, a da regencycore uzima sve više maha postalo nam je jasno kada su ponudu high street brendova preplavili ultra ženstveni komadi
  • Iako suknji punog kruga i haljina s puf rukavima na tržištu danas ne nedostaje, onu najljepšu inspiriranu obožavanom serijom pronašli smo u ponudi Boudoira i zaljubili se na prvi pogled

Kada je prije tri i pol godine na sam Božić na Netflix sletjela prva sezona Bridgertona, ni svijet, a bome ni autorica Julia Quinn nisu mogli ni zamisliti koliki će hit serija postati. Iako su od objavljivanja prve knjige iz serijala tada bila prošla već gotovo dva desetljeća, prava opsesija romansama, ali i svime ostalim iz vremena regenstva nastupila je tek nakon što je serija Bridgerton ugledala svjetlo dana. 

Svaku smo novu sezonu nakon te prve čekali s ogromnim nestrpljenjem te je, kada bi napokon stigla, gledali u jednom dahu, nakon čega bismo još danima raspravljali o zapletima i omiljenim likovima, pa ne iznenađuje što se opsesija Bridgertonom uvukla i među beauty i modne trendove.

Beauty Želiš da ti obrazi zablistaju kao da si dio glumačke postave "Bridgertona"? Ovo su rumenila koja trebaš birati

Da regencycore u cijelom svijetu uzima sve više maha postalo nam je jasno kada su ponudu high street brendova preplavile suknje punog kruga, haljine i bluze s puf rukavima, koketne choker ogrlice i nježne nijanse koje obožavaju članice obitelji Featherington, a jedan od najljepših komada inspiriranih obožavanom serijom pronašli smo u ponudi Boudoira.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boudoir (@boudoir_boudoir)

Budući da su seke Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević izgradile brend koji je još od davnih dana poznat po ultra ženstvenim komadima koji zahvaljujući pažljivo biranim raskošnim materijalima, čipkama, voluminoznim rukavima, romantičnim detaljima i nerijetko korzetiranim krojevima odišu senzualnošću, nimalo nas nije iznenadilo što je spomenuta haljina koja nas je očarala osvanula upravo u njihovoj ponudi. 

Model u nježno plavoj nijansi koji je i privukao našu pažnju Martina je dizajnirala za sebe, a isti model izrađen od voluminoznog tafta dostupan je u crnoj boji po cijeni od 650 eura. S gornjim dijelom koji krojem neodoljivo podsjeća na korzet, puf rukavima i raskošnom suknjom, ova haljina definitivno spada u najljepše koje smo ikada vidjeli, a baš zato što djeluje toliko raskošno i kraljevski, uopće ne sumnjamo da će se u njoj svaka žena osjećati poput princeze. I da, sigurni smo da bi i svaka dama sa seta serije njome bila oduševljena u istoj mjeri kao i mi!

Life&style Odličan sendvič i dva kremasta deserta - iskušaj recepte inspirirane serijom 'Bridgerton'

Posjeti Miss7.24sata.hr