Zaljubile smo se u H&M-ovu proljetnu kolekciju punu čipke i heklanih komada

HM
Vidi originalni članak
  • U H&M je stigla proljetna kolekcija koju odlikuju nježne siluete i lepršavi materijali, koji su k tome i održivi
  • Romantičnom dojmu pridonose svila i čipka, a mnogo je i heklanih komada, u svim oblicima
  • Lepršave haljine, suknje s volanima, heklane hlače, topovi i torbice... u bež i zemljanim bojama ili it boji sezone - narančastoj

U H&M snam je stigla nova proljetna kolekcija SS22 s mnoštvo must-have komada za nadolazeće dane obasjane suncem. Proljetna kolekcija obiluje romantičnim uzorcima i lepršavim proljetnim komadima, a cijela kolekcija je napravljena od održivih materijala.

Moda Heklanci&štrikanci: od badića do haljina pleteni komadi najvrući su ljetni trend

U kolekciji je prikazana jednostavna ljepota, a komadi od svile i s detaljima čipke naglašavaju romantičnost. U kolekckciji možeš pronaći komade s aplikacijama na rukavima, a tonovi sive i bež boje pravi su izbor za proljetne komade, dok oker-narančasta i zelena ukorijenjuju prirodne tonove.

H&M: Top (218,90 kn), Pletena haljina (154,90 kn), Kratka haljina (163,90 kn)

"Proljetna kolekcija SS22 donosi osjećaj sentimentalnosti u vaš ormar. Uz nježne siluete i ultra taktilne stilove heklanja, ova kolekcija ima očaravajući duh za koji se nadamo da će ga naši kupci voljeti jednako kao i mi", kaže Eliana Masgalos, dizajnerica u H&M-u. Kolekcija je izrađena od održivih materijala, što promiče H&M-ovu težnju da do 2030. koristi samo 100% reciklirane ili druge materijale iz održivog izvora.

H&M: Pletena suknja (309,90 kn), Lepršava haljina (218,90 kn), Duga haljina (218,90 kn)

Nova kolekcija oduševljava proljetnom privlačnošću lepršavih haljina i odgovarajućih kompleta. Nježno krojeni kompleti, suknje s volanima i ostali komadi ukrašeni su romantičnim detaljima poput cvjetne čipke, heklanih ušica i križnih remena.

Moda Ova pidžama iz H&M-a je novi hit, a vidiš li zašto je savršena za proljetne dane?

H&M: Pletene hlače (355,90 kn) i satenska bluza (218,90 kn), Torbica (81,90 kn) Lepršava haljina (218,90 kn)

Možda će ti neki komadi odmah zapeti za oko, poput heklanog topa od 100% recikliranog poliestera ili narančasta lepršavaja haljina. Siva haljina A kroja s detaljima potiče nas na sanjarenje, a pletene hlače i torbica prizivaju dane na plaži. Svi odjevni predmeti izrađeni su od održivijih materijala, uključujući održivu viskozu (ECOVERO), reciklirani poliester, reciklirani poliamid i organski pamuk. Kolekciju možeš pronaći u trgovinama i online od danas, 14. travnja 2022.

Posjeti Miss7.24sata.hr