Za ovom suknjom iz Zare poludjele su trendseterice diljem svijeta

Miss7/Instagram/Facebook
Nije čudo da je Zara ponovno izbacila komad koji je postao super hit među svim zaljubljenicama u modu, a ovoga puta riječ je o jednoj upečatljivoj suknji...
Vidi originalni članak

Zaru jednostavno obožavamo i ne možemo protiv toga, a kako i ne bismo kada nas malo-malo iznenadi nekim genijalnim komadima?! Mislimo da ti je poznato o čemu pričamo, a to znaju i influencerice diljem svijeta koje su u posljednje vrijeme "poludjele" za istom suknjom iz Zare. 

Riječ je o crvenoj šljokičastoj midi suknji lepršavoj kroja. Suknja ima prorez sprijeda i bočni patent zatvarač skrivenim u šavu. Cijena ovog hit modela je 399,90 kuna. Trebamo li uopće napomenuti kako priželjkujemo vidjeti ovaj komad na zimskoj rasprodaji?!

NOVOSTI Zara lansira svoju prvu make up liniju koju jedva čekamo isprobati

Premda ova suknja zbog šljokica izgleda kao idealan izbor za nadolazeće blagdane i novogodišnju večer (što i je), djevojke su razbile taj mit o šljokicama i uklopile su ovaj model u svakodnevne kombinacije. Kada kažemo svakodnevne, mislimo čak i na kombinacije s tenisicama, ali i s čizmama, salonkama pa čak i sa sandalama. Evo kako ih one nose:

Suknja + sandale

Sandale nisu baš najsretnije rješenje tijekom hladnih dana, no ako si dovoljno hrabra za njih, mogu se veoma lijepo uklopiti u zimske outfite. Modne influencerice nose ih u kombinaciji s pletenim puloverima ili sweater majicama, a ono što posebno dobro izgleda je kombinacija nespojivih boja - crvene i svijetlo ljubičaste.

Suknja + salonke

Brojne djevojke nisu ljubiteljice crno-crvene kombinacije boja, ali u ovom slučaju crvena i crna savršeno funkcioniraju zajedno. Stajling sa salonkama i crnom košuljom s velikom mašnom oko vrata izgleda veoma elegantno i profinjeno. S ovim lookom ne bi pogriješila ni na svečanim događajima kao što je, primjerice, vjenčanje, a idealan je i za poslovne prilike. U svakom slučaju, čista petica!

Suknja + tenisice

Da, suknja sa šljokicama nosi se čak i uz tenisice. Jer zašto ne?! Trenutačno su među trendsetericama najomiljenije robusne tenisice pa ih one nerijetko nose i uz ovu suknju. Osim toga, kao što smo već napomenule, veoma su poželjne kombinacije nespojivih boja (u ovom slučaju crvene i narančaste). Zapamti, danas je u modnom svijetu apsolutno sve dopušteno!

Modne ideje Super ideje kako uklopiti tenisice u zimske stajlinge

Suknja + čizme

I, naravno, ništa bez čizama! One su nam tijekom zime omiljeni modni komad pa je nekako logično da ih djevojke nerijetko nose i uz ovu upečatljivu suknju. Uz nju možeš kombinirati i visoke čizme iznad koljena, gležnjerice na petu, ravne gležnjače... Doslovno sve! A kada je o bojama riječ, također ti je sve dopušteno!

Posjeti Miss7.24sata.hr