Za oko nam je zapela Severinina Louis Vuitton torbica, model koji se ne viđa često kod nas

Instagam
Vidi originalni članak
  • Severina je još jednom pokazala da ima istančan modni ukus kad je riječ o torbicama
  • U svojoj kolekciji ima i popularni model Capucines BB francuske modne kuće Louis Vuitton čija je cijena - baš paprena
  • Ovaj dizajnerski brend omiljen je među Hrvaticama, a pronašli smo još neke slične LV modele 

Severina je nadavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je odjevena u zanimljiv kaput cvjetnoga uzorka, uz koji je kobinirala predivnu plavu torbicu francuske modne kuće Louis Vuitton.

Riječ je o modelu Capucines, a nosi status svojevrsne ikone i najpoželjnijega modnog dodatka. Nije mu odoljela ni pjevačica koja se odlučila za nježnoplavi model od kože Capucines BB.

Cijena torbice je 4,400 eura, što je malo više od 33 tisuće kuna. Osim baby plave nijanse i zlatnih detalja, ovaj model ističe se i zbog zanimljive naborane ručke. 

Iako je lansirana prije osam godina, svoj status simbola uspjela je prikupiti u kratkome roku. Među prvima ju je nosila Angelina Jolie, i to 2013. godine, nakon čega je postala popularna u krugovim poznatih dama iz svijeta zabave pa je obožavaju i Lady Gaga te Jennifer Lopez.

Optika Anda Evo u koje modne dodatke Severina voli investirati novac (i pritom ne žali ni kune)

Nije zaobišla ni svijet politike pa ju je nosila i Brigitte Macron 2017. godine tijekom inauguracije svoga supruga, Emmanuela Macrona, ali i kraljica Rania.

Louis Vuittton jedan je od omiljenih dizajnerskih brendova torbica i kod nas. Komade skupocjenog brenda visoke mode voli i Pamela Ramljak, a poznati model, ili njegovu kopiju, prekriven LV monogramom često možemo vidjeti i na zagrebačkim ulicama.

Ulična moda Louis Vuitton torbica prava je zvijezda špice: Zagrepčanke je masovno nose!

Njegova je pak cijena oko 12 tisuća kuna, a popularnost ni njemu, izgleda, ne pada. Ipak, novi omiljeni model Capucines ne može se tako često vidjeti. Osim prekrasne nijanse plave pronaći se može i u drugim bojama i verzijama, a nastavku izdvajamo nekoliko čije cijene svakako nisu zanemarive.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr