Divota! Pogledaj kako su naše poznate dame modno zablistale na predstavljanju novog brenda

Miss7/PR
Brojne domaće zvijezde ispratile su ljeto na predstavljanju novog brenda Nature Box. U predivnom i prirodnom ambijentu, zvijezde su pokazale da im je ljeto uistinu godilo, ali i to da su spremne na pravu modnu jesen
Vidi originalni članak

Predstavljanje novog brenda Nature Box nije moglo proći nezamijećeno. Prirodni, ekološki brend sa do 98 posto sastojaka prirodnog podrijetla predstavljen je u prikladnom ambijentu. Cijeli tulum održao se u popularnom Swanky Monkey Gardenu, a neodoljivo je podsjećao na blještavi ispraćaj ljeta i doček jeseni, a naše su se zvijezde odjenule upravo u skladu s tim. 

Blogerica Paula Sikirić, poznata i kao Paula Sik, u suknji s orijentalnim detaljima definitivno je odlučila istaknuti svoj ljetni ten, ali i najaviti jedan od uzoraka koji će obilježiti modnu jesen. Nabavila ju je na stranici Pretty Little Thing, a prilično glamurozan komad košta svega 180 kuna. Zanimljiv odabir je i klasična prugasta košulja koja nas upozorava da zabrana mješanja uzoraka već odavno ne vrijedi!  Glumica Bojana Gregorić Vejzović pojavila se u haljini o kojoj smo već pisali. I naprosto nam je predivna! Prljavo ružičasta boja definitivno je obilježila ljeto, a ova je čak i domaćeg brenda Kasia Desing.

Glumica i dizajnerica Katarina Baban odjenula je komad koji mjerkamo već mjesecima. Riječ o Zarinoj hit haljini od 299 kn! Ovaj kroj i uzorak obožavali smo cijelo ljeto, a glumica je pravi primjer da je manje uvijek više. Živopisnu haljinu kombinirala je s jednostavnim sandalama i popularnim modelom torbice. Očitala je pravu modnu lekciju iz elegancije!

Marketing menadžerica Henkel Adrije Mirna Vuksan pozirala je u društvu voditeljice Ive Šulentić. Dame su zablistale u bojama jeseni, a njihove kombinacije idealno nadopunjavale. Moramo primijetiti, uskladile su tonove cipela i obje izgledaju sjajno! Glumica Lana Gojak nosila je jednu od najposebnijih haljina večeri. I njen je odabir domaći dizajn. Haljina je, naime, Larie by Marina Matić, a glumica ju je kombinirala sa zanimljivim crnim sandalama i malom crnom torbicom. S obzirom da se zvijezda serije Ne daj se, Nina ne pojavljuje često na javnim događanjima, ovo je bila prava prilika da vidimo kako izgleda bolje nego ikad.  Još je jedna glumica modno obilježila događaj. Mlada mama Petra Kurtela pokazala je da se traperice uistinu mogu nositi na milijun načina i na brojnim prigodama. Tamni jeans iskombinirala je s bijelim salonkama i prugastim T-shirtom s dodatkom čipke. Kombinaciju je podigla torbicom boje vina i skrenula nam pažnju na još jednu jesensku boju koju apsolutno želimo u svom ormaru.  Gosti događaja, čini se, lijepo su se proveli. A i mi smo se zabavili pregledavajući njihova modna izdanja. Koji je naš zaključak? Uvertira u modnu jesen nikad nije bila zanimljivija!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr