Wow! Ove hlače popularnog kroja iz Stradivariusa dolaze u čak 17 nijansi

Instagram@lejla.fili Hlače, Stradivarius
Vidi originalni članak
  • Culottice slove za jedan od najtraženijih modela hlača, koji će suvereno vladati domaćim ulicama u narednim mjesecima
  • U aktualnoj ponudi brenda Stradivarius pronašle smo sjajan primjerak ovog modela, koji dolazi u čak 17 nijansi
  • Za njega je potrebno izdvojiti 199,90 kuna, a vjerujemo kako ovoga puta nećeš imati problem s odabirom odgovarajuće nijanse

Tržište su preplavile jednobojne culotte hlače sa širokim nogavicama koje završavaju tik iznad gležnja. Riječ je o nenametljivom odjevnom komadu koji istovremeno odiše praktičnošću i ženstvenošću, a ovisno o kombiniranju može postati osnova sjajnih, kako sportskih, tako urbanih i poslovnih kombinacija.

Primjer: Stradivarius (199,90 kuna)

Modni noviteti Ova tri modela hlača ćemo rado nositi narednih mjeseci. Lepršave naš su favorit

Dobar primjer takvih hlača pronašli smo u aktualnoj ponudi brenda Stradivarius po cijeni od 199,90 kuna. Na službenim stranicama brenda navedene su kao "suknja-hlače bez šavova od kepera", a impresivan je podatak kako dolaze u čak 17 boja! Redom, to su: bijela, vanilija, zelena, pistacio zelena, lila, nebesko plava, mornarsko plava, narančasta, fuksija, crna, crvena, boja kamena, ecru, bež, ružičasta, plava i boja breskve. Wow!

Šopingholičarke pozor! Najtraženija Zarina torba sezone sada dolazi i u četiri nove boje

Primjer: Stradivarius (199,90 kuna)

Moda Dad pants: pogledaj novi način na koji ćemo nositi hlače ovog ljeta

U ovom slučaju doista je teško reći da nisi imala dovoljno izbora pri odabiru svog favorita. Što se tiče sastava, ovaj model hlača je izveden od 98 posto pamuka. A osim jednostavnog izgleda, krasi ga i jednostavno održavanje. Doista sjajna investicija, slažeš li se?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr