Vremešni par sa špice pokazao je zavidnu modnu osvještenost. Ona je čista elegancija, on pravi cooler

Pixsell/Luka Batelić Foto: Pixsell/Luka Batelić
Vidi originalni članak
  • Prohladno vrijeme ni proteklog vikenda nije spriječilo strastvene kavopije da u druženju u srcu grada uživaju na omiljenim  terasama, a ljubiteljice mode iskoristile su ovu priliku da prošeću najbolje jesenske komade
  • Među mnogim zapaženim kombinacijama, posebno su nam za oko zapeli dama u bezvremenskoj kombinaciji koja odiše elegancijom i klasikom i njezin partner u kožnjaku
  • Njezin sjajni outfit primjer kako s dobro odabranim dodatcima podići kombinaciju, a njegov kako su traperice i kožna jakna vječni komadi. Bez obzira na godine...

Baš svakog vikenda na zagrebačkoj špici, neovisno o vremenskim (ne)prilikama, imamo zadovoljstvo svjedočiti najzanimljivijoj  modnoj reviji na otvorenom, pa ni proteklo subotnje jutro u duhu pravog jesenskog ugođaja nije bilo iznimka. Prohladno vrijeme nije spriječilo strastvene kavopije da u druženju u srcu grada uživaju na svojim omiljenim terasama, a ljubiteljice mode iskoristile su ovu priliku da prošeću svoje najbolje jesenske komade.

Topli kaputi, elegantni baloneri, kožne jakne i sofisticirani sakoi defilirali su špicom, prkoseći sivim oblacima i niskim temperaturama, a mnogi su ih upotpunili svilenim maramama i šalovima, elegantnim šeširima, kožnim čizmama i gležnjačama te, dakako, najzanimljivijim dizajnerskim i high street torbicama, pokazavši svu raskoš modnih detalja i slojevitih stylinga.

Moda Uz ubojito dobre kaubojke mlada je dama sa špice složila fantastičan styling

Među mnogim zapaženim kombinacijama, posebno nam je za oko zapela dama u bezvremenskoj kombinaciji koja odiše elegancijom i klasikom. Military jaknica s dvorednim kopčanjem i zlatnim gumbima koja odiše vojničkom preciznošću sjajno je utjelovila bezvremensku eleganciju i moderan dizajn, a prolaznica ju je odlično uparila s klasičnim crnim hlačama koje vizualno izdužuju figuru. 

Ono što je ovaj styling posebno podiglo su modni detalji u krem i crvenoj boji. Crvene salonke, kao klasičan izbor s kojim se rijetko može pogriješiti, savršeno su se uklopile s minimalističkom Mango krem torbom, čineći kombinaciju izuzetno modernom i upečatljivom. Kontrast između neutralnih tonova jakne i hlača te odvažnih crvenih potpetica dao je cijeloj kombinaciji poseban pečat, podsjetivši kako je jesen idealno vrijeme za modne eksperimente, ali i za povratak klasičnim komadima koji nikad ne izlaze iz mode.

Ruku pod ruku, doslovno, ali i u prenesenom značenju, uz ovu modno osvještenu damu ide i njezin životni suputnik koji je za ovu prigodu i sam odabrao par bezvremenskih klasika muške mode - isprane svjetlo plave slim fit traperice i uvjerljivo najkulerskiji komad koji je za muškarce ikada dizajniran - motorističku jaknu od crne kože. 

Ovi sjajni bezvremenski outfiti odlični su primjeri kako s nekoliko dobro odabranih statement komada i modnih dodataka možemo  podići i najjednostavnije kombinacije, a par sa špice uspješno je spojio (sportsku) eleganciju, udobnost i modnu odvažnost na najbolji mogući način, dokazavši još jednom da su godine samo broj i da mladolike kombinacije i igranje modom nipošto nisu rezervirani samo za one najmlađe. Naša im redakcija daje čistu peticu!

Moda Nisu samo za mlade djevojke ili posebne prigode: dama iz Splita je prozirnu suknju odabrala za šetnju gradom

Posjeti Miss7.24sata.hr