Vratila nam se! Najslavnija Zarina plise suknja

Instagram
Bile smo prilično uzbuđene kada smo vidjele da se slavna plise suknja tamnozelene boje vratila u Zarinu ponudu. Prvi put smo ju vidjele u jesen 2015., a sada ima veliki comeback
Vidi originalni članak

Omiljena high street kuća kroz sve godine na tržištu uspjela je zadržati primat.  Malo tko može zaboraviti plavu haljinu spuštenih ramena i plavi kaput s printom bez kopčanja, koji između ostalog imaju svoje Instagram i Pinterest profile. Kao i što još uvijek u gradu viđamo djevojke u omiljenim žutim bajkerskim jaknama od eko kože. Svaki novi model cipela također je hit o kojem se priča i godinama kasnije, a takav hype je nastao i s ovom suknjom. Smaragdno zelena plise suknja midi dužine je bio komad koji svaka djevojka i žena koja drži do svog stila jednostavno mora imati u ormaru.

Zbog stvarno kvalitetno izrađenog plisea i jakog metalnog sjaja, ovu suknju su podjednako rado nosile i žene na tjednima visoke mode i gradske šminkerice. Ove sezone stilisti iz Zare ovu su suknju zamislili u kombinaciji sa sandalama metalnog sjaja i dolčevitom cvjetnog uzorka. Jesen 2017. sasvim sigurno neće biti u znaku minimalizma.

Cijena? I dalje 299.90 kuna. Doista povoljno za komad koji ćemo moći nositi kroz sezone. Samo požuri, ova suknja je na web shopu trenutno dostupna jedino u veličini M. Sve ostale su rasprodane. Čini se kako će se uskoro ipak vratiti u rasponu veličina, jer svi ju žele!

Posjeti Miss7.24sata.hr