Voliš tople vestice na kopčanje? Evo 7 načina kako ih kombinirati i 10 odličnih modela iz dućana

Instagram @iamcharlotteolivia Foto: Instagram @iamcharlotteolivia
Vidi originalni članak
  • Topli i meki komadi pletiva s hladnijim danima kojih je sve više, naš su prvi izbor prilikom odijevanja
  • Osim debelih džempera i pulovera, često volimo nositi i nešto tanje veste, osobito one koje se kopčaju gumbima 
  • Veste na kopčanje pravi su svestrani komad koji možemo nositi u svakodnevnim te nešto elegantnijim prilikama pa smo izdvojili sedam stylish načina kako ih kombinirati s drugim komadima, ali i 10 najljepših vestica iz trenutne ponude 
  • Pročitaj također: Baršunaste mašne dugo nismo vidjeli na ovako dobrom komadu kao na ovoj vesti

S dolaskom hladnijih, ali ipak ne previše hladnih dana, tanke vestice na kopčanje, jedan su od prvih odjevnih komada za kojima posežemo. Volimo ih jer su vrlo svestrane i u trenu se mogu prilagoditi ostalim odjevnim komadima, cipelama i modnim dodacima i tako stvoriti outfit koji možemo nositi u bezbroj prilika. Ako želimo opušteni outfit za odlazak na kavu s prijateljicama, shopping, šetnju i slično, vesticu ćemo kombinirati s trapericama, minicama, tenisicama ili pak Uggsicama koje su, iz godine u godinu, sve popularnije te kaubojskim čizmama u visokoj ili nešto nižoj verziji. 

Ako pak želimo nešto ozbiljniju kombinaciju za odlazak na posao ili večeru, vestu na kopčanje ćemo spojiti s hlačama na crtu, salonkama ili gležnjačama na petu. Naravno, ne smijemo zaboraviti niti na modne dodatke poput, recimo, torbe od brušene kože koje su ove godine najpoželjnije materijala, ali niti na zlatni nakit koji baš svemu, pa tako i vestici, daje još malo sofisticiranosti. 

Ovisno o svojim preferencijama, ali i drugim odjevnim komadima koje nosiš te vrsti outfita koju želiš postići, ispod veste možeš odjenuti i običnu bijelu majicu kratkih rukava ili pak košulju. Također, možeš potpuno zakopčati, zakopčati tek dva ili tri gumba na sredini, pri dnu ili u blizini vrata kako bi stvorila dojam dekoltea, a možeš ju ostaviti i potpuno raskopčanom. Sve je na tebi! No, koju god opciju odabrala, sigurni smo da nećeš pogriješiti, ali ako ti nedostaje još malo inspiracije, potraži ju u nastavku jer donosimo sedam odličnih načina na koje možeš kombinirati omiljenu vesticu na kopčanje. 

Vesta na kopčanje, bijela majica i hlače na crtu 

Vesta na kopčanje, kratke hlače i kaubojke 

Vesta na kopčanje, bez majice i široke samt hlače

Vesta na kopčanje, minica i Mary Jane balerinke

Vesta na kopčanje, barrel traperice i loaferice 

Vesta na kopčanje, kratke hlače i kaubojke do koljena 

Vesta na kopčanje, svijetle traperice i Uggsice s platformom

Ponuda vestica na kopčanje svih modela, boja i uzoraka je zaista raznolika pa smo, da bismo ti olakšali odabir one savršene, iz high street i high end dućana, izdvojili njih deset, nama najljepših. 

Posjeti Miss7.24sata.hr