Visoke čizme s potpeticom - elegantni komad koji se nosi godinama. Odabrali smo najljepše

Instagram @sophielouisesdiary
Vidi originalni članak
  • Čizme do koljena s visokom potpeticom jedan su od temeljnih dijelova zimske, ali i jesenske garderobe, bez kojih elegantni i ženstveni outfiti tijekom ovog razdoblja ne prolaze
  • Jednostavni i klasični modeli nikad ne izlaze iz mode, a njihova svestranost omogućuje lako kombiniranje s drugim odjevnim predmetima
  • U trenutnim kolekcijama high street i luksuznih brendova pronašle smo najljepše modele

Jesensko razdoblje, osim hladnijeg vremena, nosi i mnogima posebno drage modne komade. Klasične visoke čizme za mnoge su ljubiteljice mode jedan od najvažnijih dijelova jesenske garderobe, koje se odlično uklapaju u udobne i tople jesenske stylinge. Osim tijekom jeseni, nastavit ćemo ih nositi i na zimu te kombinirati uz pletene haljine te udobne i tople jakne i kapute.

Visoke čizme klasičan su i elegantan dodatak svakoj garderobi, koji sve modne kombinacije trenutno podižu na višu, ženstveniju razinu. Visoke kožne čizme svestrana su jesenska i zimska obuća koju možemo nositi na traperice, ali i na haljine ili suknje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Formerly LIKEtoKNOW.it (@ltk.europe)

Kožne čizme uvijek su dobra investicija, jer ćemo ih sigurno nositi više sezona, posebno ako odaberemo klasičan i elegantan model koji ne izlazi iz mode.

Neutralne boje, malo dodataka, jednostavna i udobna peta, samo su neki od primjera kojima se možemo poslužiti prilikom traženja našeg savršenog para visokih čizama.

Moda S čime nositi visoke bijele čizme? Lidija Lešić zna premda se neki ne bi složili s odabirom...

Visoke čizme izgledat će chic u svakoj modnoj kombinaciji, neovisno je li za posao, šetnju gradom ili izlazak navečer te svakom outfitu dati poseban dašak elegancije.

Osim uvijek mudrog izbora klasične crne boje, za ljubiteljice drugih neutralnih nijansi, smeđi, bež i krem modeli mogu se jednako dobro kombinirati u različite outfite. Smeđe visoke čizme odlično će se slagati s trapericama za casual look,  dok će dodavanje kaputa u odgovarajućoj neutralnoj nijansi stvoriti predivnu ženstvenu kombinaciju.

Također, osim glatke kože, uvijek su popularni i modeli visokih čizama od brušene kože, koji će odlično pristajati uz pletenu haljinu ili crnu mini suknju.

Moda Adriana Ćaleta-Car stvarno voli ove čizme. Ima ih na čak 7 objava posljednjih nekoliko tjedana

Posjeti Miss7.24sata.hr