Viralni Zara blejzer od pletiva je dobio sestru blizanku - i izgleda još bolje! Rasporedaje se ludo brzo

Zara Foto: Zara, bijeli pleteni blejzer sa zlatnim gumbima
Vidi originalni članak

Mnogi komadi iz Zare su u posljednje vrijeme postali viralni, a to znači da su se rasprodali u nekoliko trenutaka. Jedan od takvih je i sivi blejzer iz zimske kolekcije 2023. brenda. Sigurni smo da se sjećate sivog blejzera s V izreza i dva gumba nagnutih na stranu. Ovaj blejzer je bio veoma popularan i bilo ga je gotovo nemoguće uhvatiti, a sada je Zara predstavila jednaki model, ali ovoga puta - u bijeloj boji.

Riječ je o bijelom blejzeru od pletenine, koja će u toplijim danima koji su pred nama biti veliki hit. Bijeli blejzer, kao i njegova originalna verzija u sivoj boji, ima V izrez, ali ovoga puta nam je za oko zapeo još jedan zanimljiv novi detalj. Riječ je o dva zlatna gumba koja dodaju dozu tihog luksuza ovom blejzeru. Mi moramo priznati da nam izgleda poprilično skupo i kvalitetno.

Moda H&M ima predivan kardigan inspiriran kultnom Chanel jaknicom od tvida i dolazi u 4 boje

Ovaj blejzer je odličan komad za one dane kada bismo rado bile sređene, ali ne znamo što odjenuti. Bijeli pleteni blejzer svaku kombinaciju podiže na višu razinu, a bit će i odličan u danim kada ne želimo nositi jaknu, ali još uvijek nije dovoljno toplo za kratke rukave. Jednostavan dodatak koji svaku modnu kombinaciju pretvara u luksuzniju i otmjeniju. 

Možemo se zamisliti kako ovaj komad nosimo i na traperice, ali i neki cool model širokih hlača koje su u trendu i ovoga proljeća. Jednako će dobro izgledati i u dnevnoj varijanti s tenisicama, kao i na visoke pete za neku noćnu opciju. Blejzer košta 39,95 eura i dostupan je na Zara web shopu.

Moda U Zarinoj novoj kolekciji istaknule su se dvije mini haljine s dodatkom remena. Već su rasprodane...

Posjeti Miss7.24sata.hr