Vestice su prvi komadi koje kupujemo čim malo zahladi: ova s dodatkom čipke je sve što treba za ženstveni outfit

Foto: www.factcool.com/ Trendyol, crna vesta
Vidi originalni članak
  • Iako su temperature još uvijek visoke, ne možemo reći da ne razmišljamo o modnim kombinacijama koje ćemo nositi tijekom hladnijih dana
  • Vestice i džemperi će biti među prvim dugim rukavima koje ćemo birati, a posebno volimo modele koji su romantični i ženstveni
  • Pronašli smo ženstvenu i romantičnu vesticu s čipkastom kragnom brenda Trendyol, a dolazi u čak tri boje
  • Pročitaj više:  Ovom će jeseni vladati novi modni trend: secirali smo što sve čini 'soccer mom' estetiku

Temperature u zraku su još uvijek prilično visoke, ali to ne znači da polako ne razmišljamo o kupovini komada za jesen. I dok su nam jakne i čizme još daleko od stvarnosti, kardigani i veste dugih rukava su nam već počele zapinjati za oko. Njih možemo samo prebaciti preko ramena ili odjenuti preko majice kratkih rukava kada nam zatreba još jedan sloj odjeće. Mi smo pronašli fora vestu brenda Trendyol koja dolazi u tri boje, a posebno se ističe njezina romantična čipkasta kragna koja joj daje mladenački izgled te čipkasti kraj zbog kojeg izgleda kao da već nosimo nešto ispod nje.

Vesta Trendyol ima gumbe u baroknom stilu uz pomoć kojih se kopča, a njezina čipkasta kragna i kraj u bijeloj boji odličan su kontrast debelom pletenom materijalu. Iako je V izrez poprilično dubok, ona lijepo prianja uz tijelo, a posebno nam se sviđa što je napravljena od rebrastog pletiva koji čini da izgleda baš cozy.

Vesta dolazi u svijetloj bež, plavoj i crnoj boji, a osim na traperice će odlično izgledati i na kratke suknje uz mokasinke za ultimativni trendi izgled jeseni. Cijena Trendyol veste je 27,97 eura, a trenutno je na odličnom sniženju s obzirom na to da joj je početna cijena bila 64, 99 eura. Sada ostaje samo pitanje koju boju ćeš odabrati i možeš li odoljeti, a da ne kupiš sve tri?

Posjeti Miss7.24sata.hr