Veseli dvojac sa zagrebačke špice oduševio nas je uparenim, pažljivo odabranim stylinzima

Pixsell/Mia Šlafhauzer
Vidi originalni članak
  • Bilo da je riječ o parovima ili pak najboljim prijateljima, modno usklađivanje silno nas veseli
  • Posebno simpatiziramo stylinge koji se ne svode na prvoloptaški odabir identičnih komada, već one koji zahtijevaju pozamašnu dozu modne spretnosti
  • Baš takvima su nas na zagrebačkoj špici počastili domaći dizajner Damir Begović i njegova prijateljica

Ni sami ne znamo zašto, ali silno nas veseli vidjeti uparene stylinge! Bilo da je riječ o parovima ili pak najboljim prijateljima, modno usklađivanje koje se ne svodi na prvoloptaški odabir identičnih komada zahvaljujući kojima osobe izgledaju kao pravi blizanci zahtijeva pozamašnu dozu modne spretnosti pa kad vidimo da je netko ima u izobilju, odmah nam je toplo oko srca. 

Na ulicama svjetskih modnih prijestolnica upareni stylinzi nisu nimalo neobičan prizor, a posebno su čarobni oni na kojima obožavatelji mode vrlo vjerojatno rade danima, ako ne i tjednima, ne bi li se pohvalili svim svojim umijećem i poznavanjem mode, no i na našoj modnoj sceni ima talenata koje je pravi užitak sresti. 

Moda Alice i Hannah su prijateljice, dizajnerice i modne blizanke s genijalnim outfitima: Ne možemo prestati scrollati...

Damir Begović, dizajner koji je skupa s Domagojem Štimcom tvorio dobro poznati duo TWINS by Begović&Štimac, a zatim kao dizajner radio i u Varteksu, nije poznat samo po ogromnom talentu, već i po jedinstvenom modnom izričaju koji pažljivo gradi već nekoliko godina i kojim privlači pažnju gdje god se pojavio, a našu je pažnju privukao na najveselijoj modnoj pisti u gradu - zagrebačkoj špici

Damir i njegova prijateljica oduševili su nas svojim uparenim ili bolje rečeno pažljivo rasparenim stylinzima od kojih je svaki zasebno za svaku pohvalu, a jedan do drugoga su pravi estetski bombon. 

Iako često nosi vlastiti dizajn, Damir je ovoga puta odabrao high street komade - Zarin komplet u raznobojnim prugicama te bež sandale koje podsjećaju na mornarske čvorove istog brenda, a preko ramena je prebacio tote torbu krem nijanse. Njegova prijateljica vješto je izbalansirala svoj styling s njegovim, oduzevši boju gdje kod Damira dominira i dodavši je tamo gdje ju je Damir prigušio.

Uz romantičnu bijelu haljinu s bež prugicama odabrala je Zarinu torbicu u jarkoj narančastoj nijansi, a styling je začinila šarenim Kat Maconie sandalama s pomponima - modelom na kojem su se našle sve boje s Damirovog kompleta. Veselo, razigrano i naprosto genijalno u svakom mogućem pogledu! Ovakvih modnih priča definitivno želimo još!

Moda Bon i Pon preslatki su par iz Japana koji je društvene mreže osvojio ljubavnom pričom i usklađenim outfitima!

Posjeti Miss7.24sata.hr