Uživaj! Izdvojili smo najljepše haljine iz jesenske ponude od 150 do 300 kuna

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Haljine su omiljeni ženski komad koji nosimo u svakom godišnjem dobu
  • Jesenske haljine u high street dućanima pronašli smo u cjenovnom rangu od 150 do 300 kuna
  • Razne dužine haljina ove sezone idealno je kombinirati uz tenisice, gležnjače ili popularne visoke čizme, a za one posebne prigode nosit ćemo ih uz salonke

Haljine su jedan od omiljenih ženskih komada koji tako rado nosimo bez obzira na godišnje doba. High street dućani prepuni su haljina u raznim dužinama i za razne prigode, a ni ove jeseni ne zaobilaze nas mnogobrojni uzorci na haljinama. U nadolazećoj sezoni nose se zagasite i neutralne boje, a crna i dalje ostaje vječiti klasik. Iz aktualne ponude izdvojili smo haljine za svakodnevne kombinacije, poslovni look ili za svečanije prigode.

 

1. Kratke - i tako slatke za svakodnevne kombinacije 

Zavodljivi modeli haljina od laganijih materijala idealni su za svakodnevne kombinacije. Popularni uzorak koji ćeš susretati kratkim haljinicama ove sezone su točkice, dok su boje u jesenskim tonovima, a posebno je poželjna maslinasto zelena boja.

Orsay (219 kuna), H&M (150 kuna), Stradivarius (150 kuna)

Tvoja kosa Čini kožu sjajnijom, a pogled izraženijim: Zlatna plavuša divna je trend boja kose za ovu jesen koju lako mogu postići i brinete

2. Midi - idealne za poslovni look

Midi haljine dolaze u jednostavnim krojevima, neutralnim nijansama i/li s različitim uzorcima kao što su cvjetni ili točkasti te su odličan izbor za poslovne ili svečanije kombinacije. Neodoljivo nas podsjećaju na romantični boho stil, a također su praktične i jednostavne za kombiniranje. Kod midi modela posebno nam se sviđa što pristaju svakom obliku tijela te su ovakvi modeli haljina ugodni, a istodobno u njima izgledaš dotjerano. 

trend Haljina i tenisice su modna kombinacija sezone - pronašli smo najljepše modele u trgovinama

C&A (210 kuna), Reserved (300 kuna), Zara (300 kuna)

 

3. Šarene - upečatljive za svečane prilike

Ove haljine dovoljno su upečatljive da uz njih ne trebaš brinuti o nakitu ili nekom drugom modnom dodatku. Haljina s dugim rukavima i krupnijeg uzorka poslužit će vam u onim prilikama kad se baš poželiš istaknuti i zablistati, a najbolje su u verzijama od laganijih materijala poput viskoze. 

Zara (300 kuna), Mohito (279 kuna), Bershka (250 kuna)

 

Što obuti?

Svim navedenim modelima zajedničko je to da se mogu kombinirati uz raznbe modele obuće pa ćemo tako ove jeseni na haljine kombinirati popularne visoke čizme ili gležnjače, a za one svečanije kombinacije kombinirat ćemo salonke s otvorenom ili zatvorenom petom. 

PittaRosso (309 kuna), Zara (900 kuna), PittaRosso (389 kuna), Stradivarius (230 kuna)

 

Posjeti Miss7.24sata.hr