Upoznajte Alena, kontrolora leta čiji će vas modni stil oduševiti

PR/WhatsApp
Alena Kolbasa pronašle smo na Instagramu i brzo se složile da izgleda kao modni muškarac iz snova. Njegov je stil savršeno muževan, a opet dotjeran. On je kontrolor leta koji je u svijetu uniformiranosti spreman ostaviti svoj pečat.
Vidi originalni članak

Svi dečki koji se još uvijek pitaju je li moda i muška stvar, trebali bi od Alena Kolbasa izvući pokoju lekciju. Njegov svakodnevni stil neiscrpan je izvor inspiracije, ali on nije tip koji bi neprestano pričao o modi. Za sebe tvrdi da nije trendseter, a još manje influencer. Na špici i pomodnim mjestima ne viđa ga se često, reflektori javnosti nisu mu potrebni.

Uočile smo ga jer uspijeva pomiriti svevremenski dandy stil i po mjeri krojena odijela. Čini to pomnim odabirima košulja i kravata, a slučaju ne prepušta ni odabir cipela i čarapa. Često iznenadi kravatom zanimljivog uzorka ili cipelama upečatljive boje.

U njegov modni stil sjajno ulazi i prosijeda brada, ali i tetovaže koje mu daju izgled zločestog dečka. Iako je otac i radi kao kontrolor leta, za sebe kaže da se još uvijek ne ponaša u skladu s godinama koje ima. 

 

Vodeći se mišlju velikog Oscara de la Rente koja kaže da je kod mode stvar nošenja onog što je trenutno u modi, a kod stila toga da budete svoji. Jedno od najvažnijih dandyjevskih pravila kojih se drži je - zaboravi na sva pravila i vodi se osjećajem koji proizlazi iz osobnog zadovoljstva i doživljaja estetike.

Kravate bile su prve s kojima je krenuo graditi svoj dandy stil po kojem je danas prepoznatljiv. Alen s pažnjom kombinira različite dezene i boje na kravatama i ukrasnim maramicama za gornji džep sakoa. Također, jako voli nositi leptir mašne koje u njegovoj interpretaciji uz tetovaže dobivaju ”grublji” frajerski pečat.

On voli nositi baš sve - od poderanih traperica do potpisanih kravata, od starki do klasičnih finih cipela.

On modu nosi, u njoj istinski uživa, ali pritom nema osjećaj da previše strši iz okvira. Priznaje da, dok drugi štede za nekretnine i automobile, on rado uživa u kupovini novih komada. Jako mu je stalo do toga da je materijal kvalitetan i da je dizajn zanimljiv pa tako ne čudi da se upravo on, hrvatski Justin O'Shea, pojavio u kampanji za domaći luksuzni brend Croata

Njegov stil zapravo je bio idealna podloga za kampanju. Dandy look zapravo je bacio novo svjetlo na šarm tradicionalnosti finih detalja iz Croate. Motivi pletera na mašnama, kravatama i manžetama zaživjeli su u novoj, posve modernoj, priči. Beskrajna vrijednost tradicije ispreplela se s estetikom suvremenog muškarca, a Alen Kolbas znao je to iznijeti na sebi svojstven način - savršeno muževno i s puno ukusa.

Posjeti Miss7.24sata.hr