Ulična moda: u elegantnoj kombinaciji tamno plavih tonova ističu se Paris Texas čizme

Neva Zganec/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Outfit u raskošnoj nijansi tamnoplave u kombinaciji s crnom nije mogao proći nezamijećeno na prolaznici u Zagrebu
  • Profinjeni i pomno birani komadi istaknuli su se svaki na svoj način u ovoj elegantnoj kombinaciji, u kojoj ipak najveću pažnju privlače visoke tamnoplave čizme
  • Ovaj sofisticirana kombinacija odlična je modna inspiracija za zimske outfite u tamnoplavoj i crnoj boji!

Zimski elegantan i profinjen look uvijek se najlakše postiže s neutralnim nijansama s kojima ne možemo pogriješiti poput smeđe, bijele i bež ili u modnom primjeru koji smo zamijetili na prolaznici u Zagrebu, s crno plavom kombinacijom boja.

Elegantna prolaznica odlučila se za gotovo monokromatsku modnu kombinaciju s crnim naglascima u obliku modnih detalja. Tamnoplavi vuneni kaput brenda Elisabetta Franchi krase ukrasne zakovice s logom te široki reveri. S kaputom je uskladila posebno upečatljive Paris Texas tamnoplave lakirane 'Stilleto' čizme koje krasi efekt krokodilske kože, a u tamnoplavu je kombinaciju dodala malu YSL crnu torbicu sa zlatnim monogramom brenda i zlatnim lancem.

Predivne kožne čizme brenda Paris Texas dolaze u nekoliko boja pa ih se tako, osim u upečatljivoj indigo plavoj nijansi, može kupiti i u klasičnoj crnoj, neutralnoj smeđoj konjak boji, a druge varijacije kože imaju i dodatne nijanse boja. 

Moda Styling je jednostavan, ali prolaznica je odabrala najprodavaniju Zarinu jaknu sezone

Styling je upotpunila crnim modnim detaljima poput velikih sunčanih naočala mačkastih okvira i rukavicama. 

Moda Modno osvještena mama složila je total white look, a i malena je prava šminkerica

Posjeti Miss7.24sata.hr