Ugg tenisice su novi hit! Rasprodaju se čim dođu na stanje, a preprodaju po dva puta višoj cijeni

Instagram @ugg
Vidi originalni članak

Ugg ne prestaje sa širenjem asortimana i dodavanjem novih, mogli bismo reći i neočekivanih modela obuće. Krajem kolovoza na njihovom web shopu smo vidjeli novitet u obliku klasičnih Ugg čizama, ali s visokim potpeticama. Nakon njih, još jedna zanimljivost:
brend ima tenisice. Ako želiš nositi Ugg proizvode, ali njihovi classic modeli ti se ne sviđaju, možda će tenisice biti tvoj "cup of tea". U slučaju da uspiješ nabaviti par, jer se rasprodaju u svim veličinama čim dođu na stanje i gotovo ih je nemoguće uloviti. Riječ je o Ugg Lowmel Trainer tenisicama koji dolazi u četiri klasične Ugg boje, a cijena im je 180 eura na službenoj web trgovini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UGG® (@ugg)

Ugg Lowmel Trainer su sve samo ne obične i suptilne, već nas svojim izgledom uvelike podsjećaju na skejter modele koji su bili popularni u 2000-ima. Imaju debeli đon, šireg su modela te imaju široke i velike vezice koje se ne vežu te se nose odvezane. Lowmel Trainer dolaze u bojama koje su neutralne i klasične za Ugg obuću - maslinasto zelena, konjak smeđa, bež i crna te se lako uklapaju u jesensko/ zimsku garderobu. Kao i više-manje svi modeli Ugg obuće i one iznutra imaju krzno te griju stopala. S obzirom na to da je vanjski dio tenisice izrađen od brušene kože, nije preporučeno da se nose tijekom kišnih dana. 

 Možda ti na prvu neće sjesti i pitat ćeš se što je ovo, ali slična situacija je bila i prošle godine s Ugg Platform modelom. Prvo su se svi zgražali na povišeni džon, a onda ih je bilo gotovo nemoguće kupiti. Sigurni smo da će Lowmel Trainer biti hit model Ugg cipela ove sezone, a tome u prilog ide i činjenica da ih je nemoguće uloviti na službenoj stranici (osim ako nisi sretnica).

Naravno, to su iskoristili i preprodavači te se ovaj model može pronaći na Farfetchu (od 289 do 360 eura, ovisno o broju) i Stockxu (od 180 do 385 eura), po cijeni koja je čak i dvostruko veća od originalne. Nadamo se da će s hladnijim danima sve češće Ugg obnavljati stanje Lowmel Trainer tenisica ili da ćemo ih barem uloviti po originalnoj cijeni na nekoj od web trgovina koje imaju njihove proizvode. Do tada, razmišljamo koliko nam se zaista sviđaju, a koliko zato jer su trend komad.

Ugg Lowmel Sand

Ugg Lowmel Chesnut

Ugg Lowmel Antilop

Ugg Lowmel Black

Moda Balenciagine XXL 'uggsice' definitivno se neće svidjeti svakome, izgledaju kao iz crtića

Posjeti Miss7.24sata.hr