U prodaju za tri dana stiže adidasov najpopularniji model, Samba tenisice, u novom ruhu

Instagram @miffyusa8899 Foto: Instagram @miffyusa8899
Vidi originalni članak
  • Iako su mnogi brendovi krenuli lansirati modele slične sambama nakon što su poželjeli svoj dio kolača, adidas, očito, još uvijek nije spreman prepustiti tron nekom drugom modelu, a kamoli brendu
  • Nakon što su se mnogi obožavatelji ovog modela krenuli na društvenim mrežama hvaliti DIY preinakama i dodacima, adidas je u njihovim transformacijama pronašao inspiraciju za novi model
  • Najnovije Samba tenisice dolaze sa slatkim svilenkastim ružičastim vrpcama kao vezicama iizgledaju apsolutno neodoljivo

Da su adidasove Sambe oborile sve rekorde popularnosti i prodaje, znaju već i ptice na grani, a iako su i drugi brendovi krenuli lansirati slične modele nakon što su poželjeli svoj dio kolača, adidas, očito, još uvijek nije spreman prepustiti tron nekom drugom modelu, a kamoli brendu. Najbolji dokaz? Novi model koji je, kako bismo narodski rekli, prelijevanje iz šupljeg u prazno, iliti u marketinškom svijetu prilika da se unovči sve što se unovčiti da, pa makar bila riječ i o najjednostavnijem updateu. 

U želji da svoj par obožavanih sambica učine posebnijima, mnogi su se obožavatelji ovog modela na društvenim mrežama hvalili DIY preinakama i dodacima i pokrenuli pravi trend - na vezice su dodavali bedževe, bisere i značke, a obične pamučne vezice mijenjali su satenskim vrpcama. 

Moda Nakon Onitsuke i Pume, i Nike ima tenisice koje podsjećaju na Sambu, i izgledaju jako dobro

Neki su otišli toliko daleko da su tijelo tenisice odjenuli u bakine vintage vezene ubruse, a za ovaj model koji je u konačnici postao custom made model kojeg je doista moguće kupiti zaslužna je dizajnerica Caroline Hu koja ih je transformirala u najnevjerojatnije kreacije za potrebe svoje modne revije. 

To što su sambe te koje je potrebno kupiti da bismo zatim na njima usavršavali svoje hobije i dizajnerske vješine adidasu, očigledno, nije bilo dovoljno pa je u sadržajima s društvenih mreža pronašao inspiraciju i odlučio lansirati novi model koji je zapravo stari model, ali sa satenskim vrpcama. 

Najnovije Samba tenisice dolaze sa slatkim svilenkastim ružičastim vrpcama kao vezicama, dok je model izrađen od mekane kremaste crne kože koja izgleda kao da je metalik nijanse, s dobro poznatim i prepoznatljivim bijelim detaljima. Svi koje je ovaj novitet oduševio imat će priliku uloviti ga već od 1. lipnja kada stižu u prodaju diljem svijeta po, nadajmo se, normalnoj cijeni!

Moda Adidas Spezial dobile su novo ruho: Modeli u nježnim nijansama sorbeta savršeni su za ljeto

Posjeti Miss7.24sata.hr