U outfitu filmske dive Tatjana Jurić uživa u Kuala Lumpuru. A mi bismo joj najradije ukrali ovu Patrizia Pepe torbicu

Instagram @tatjanajuric
Vidi originalni članak
  • Poznata voditeljica na putovanju u Kuala Lumpuru nosi predivne nove komade iz kolekcije Patrizia Pepe
  • Uz svjetloljubičastu midi haljinu kombinirala je novi model Fly Bamby torbice 
  • Mala, kompaktna torbica dolazi u nekoliko nijansi te je idealan elegantan dodatak brojnim kombinacijama

Voditeljica i novinarka Tatjana Jurić trenutno uživa na putovanju u Maleziji, a iz Kuala Lumpura već je objavila nekoliko fotografija na svojem Instagram profilu, na kojima pokazuje i svoje zanimljive outfite.

Jednu takvu fotografiju je objavila i sinoć, s opisom "Od hindu hrama u pećini, preko džamije do Chinatowna, nema gdje danas nismo bili. #malasyatrulyasia Primijetite molim da je ista krpa od cijelog dana sada na - glavi. Žena se mora snaći. Lagana večera i laku noć", napisala je Tatjana uz fotografiju u elegantnoj modnoj kombinaciji. 

Moda Ne, Zara nije počela prodavati plišance, ovo je njihova nova torbica

Patrizia Pepe svjetloljubičastu midi haljinu kombinirala je sa satenskim plavim sandalama na platformu i novom Patrizia Pepe bijelom Fly Bamby torbicom. 

Mini torbica iz nove kolekcije brenda dolazi u još nekoliko nijansi, poput klasične crne i smeđe, ali i boje limete te svjetloljubičaste, uz uzorak krokodilske kože, kao i mali logo brenda.

Nove verzije prepoznatljivog modela ove torbice dolaze u strogom geometrijskom obliku, s dvije male ručke te podesivim remenom i svakom outfitu pružaju dozu glamura. Na stranici brenda Fly Bamby Croco torbica prodaje se po cijeni od 298 eura. 

Moda U Mohitovoj predproljetnoj kolekciji pronašli smo prekrasnu cvjetnu haljinu, torbicu i bluzu

 

Posjeti Miss7.24sata.hr