U odličnim metalik ružičastim sandalama iz Manga spojeno je više proljetnih trendova

Mango outlet metalik sandale
Vidi originalni članak
  • Natikače s tankom potpeticom ženstvena su obuća koja ide uz romantične haljine, ali i hlače širokih nogavica
  • Delikatan model takvih sandala u novom modelu iz Manga spojen je s velikim proljetnim trendom u obući, metalik cipelama
  • Preslatke natikače na petu dolaze u metalik ružičastoj boji te su idealan izbor za proljetnu i ljetnu party sezonu!

Cipelama metalik sjaja već se na početku godine predviđao veliki uspjeh i popularnost u nadolazećim mjesecima, a sudeći prema kolekcijama obuće high street brendova te čestom biranju baš ovakve obuće modnih influencerica, metalik cipele veliki su trend ovog proljeća.

Među mnogobrojnim modelima nove kolekcije obuće iz Manga, tako se svojim sjajem ističu i metalik ružičaste natikače na petu s elegantnom lijevak potpeticom. Visine 5 cm, potpetica nije previsoka, stoga ovaj model sandala odmah postaje i vrlo svestran.

Zabavna ružičasta nijansa lako će se uklopiti u casual stylinge s trapericama i basic topićem, kako je stilizirano i na stranici, no metalik ružičaste natikače možemo zamisliti i u ženstvenim kombinacijama s lepršavim haljinama ili midi suknjama

Nova kolekcija Zavirili smo u novu Aldo kolekciju modnih dodataka - i oduševili se!

Također, bit će i idealana izbor za sve party prilike tijekom proljeća i ljeta! Sandale su na mango.com dostupne po cijeni od 45,99 eura.

Moda Bijele cipele jedan su od najvećih trendova, vrijeme je da ih prigrlimo. Ovih 15 divnih modela će nas uvjeriti

Posjeti Miss7.24sata.hr