U Mangu smo pronašli torbicu koja neodoljivo podsjeća na poznati Pradin puno skuplji model

Instagram @alexachung
Vidi originalni članak
  • Atraktivna torbica nerijetko je glavni začin svake odjevne kombinacije, a problem mnogih žena je što neki od najljepših primjeraka znaju koštati vrtoglave iznose o kojima možemo samo sanjati
  • Jedan od najpopularnijih modela sezone je Pradin model punim imenom Wander Matelassé Nappa Leather Hobo Bag kojeg obožavaju i mnoge slavne ljepotice
  • Cijena mu je 2165 eura, no Mango je ponudio odličnu alternativu u dvije boje po superpristupačnoj cijeni

Torbice su onaj jedan komad koji je u stanju podići i zaokružiti svaku kombinaciju. Čak i ona najdosadnija i najobičnija u trenu će izgledati zanimljivije i začinjenije uz atraktivni model torbe, a žene diljem svijeta nerijetko muči isti problem što neki od najljepših primjeraka znaju koštati vrtoglave iznose o kojima obični smrtnici mogu samo sanjati.

Jedan od takvih je i Miu Miu model kojeg obožavaju brojne poznate ljepotice poput Alexe Chung, Susie Lau, Tiffany Hsu i Hailey Bieber, a koje su njime podigle outfit za slobodno vrijeme u kombinaciji sa salonkama i tenisicama, što dovoljno govori o njegovoj svestranosti. 

Moda 22 najljepše bijele torbice za mladenke, krizmanice i sve zaljubljenice u bijelo

Pradin je model savršena torbica za baš svaku priliku, perfektno oblikovana, idealne veličine i toliko atraktivna da nema te influencerice koja ju nije poželjela nositi na reviji brenda na Tjednu mode u Parizu. Tiffany je nosila svoju ružičastu verziju s kaputom u sličnoj boji i žarko ružičastim štiklama, dok je Alexa, koja je prisustvovala reviji s kolegicom i prijateljicom Pixie Geldof, stilizirala svoju s grudnjakom, teniskom suknjom i jaknom od brušene kože.

Efekt matelassé posebna je tehnika šivanja koja je zaslužna za prepoznatljivi izgled torbe koji podsjeća na krupno tkanje, a zahvaljujući kojoj ova torba iskače iz mase gdje god se s njom pojavili, a jedini je problem u cijeloj priči njezina cijena koja iznosi 2165 eura. 

Moda Prekrasna torba s velikim cvijetom iz Zare podsjetila nas je na rad srpskog dizajnera Mihana Momose

Na našu sreću, Mango je svima onima koji si ovaj iznos ne mogu priuštiti ponudio odličnu alternativu po još boljoj cijeni. Dostupan u vibrantnoj zelenoj boji trave te crnoj, Mangov model koji neodoljivo podsjeća na popularni Pradin model košta tek 35,99 €, i još uvijek nije rasprodan.

Ova torba također ima šarmantnu teksturiranu površinu i debeli zlatni lanac remen zahvaljujući kojemu izgleda puno skuplje nego što zapravo je. Mi smo oduševljeni!

Posjeti Miss7.24sata.hr