U H&M-u je veliko sniženje - evo koje komade hvatamo!

miss7
Čim čujemo da u H&M-u traje međusezonsko sniženje, bacamo se na posao i tražimo predivne komade koje trebamo, želimo i obožavamo!
Vidi originalni članak

U H&M-u trenutno traje veliko međusezonsko sniženje sa gomilom genijalnim komada koji su sniženi od 30, 50 pa čak i 70%! Kao što to obično i bude, u tren oka na službenim stranicama H&M-a stvari doslovnu planu u roku nekoliko dana, ali mi smo se odlučili priključiti shopping groznici i odabrali smo najbolje komade koji su još uvijek dostupni u gotovo svim veličinama.

Kratka jakna (435 kuna), roza biker jakna (310 kuna), jakna od samta (355 kuna)

H&M je na sniženje stavio velik broj jakni, kaputa, balonera i parki među kojima je jako teško bilo odabrati favorite. Puffer jakne jako su popularne ove sezone, a ova boje pijeska savršeno će se uklopiti i u sportske, ali i u nešto više fancy kombinacije. Također, H&M je snizio cijenu svoje super popularne roze biker jakne za kojom su trendseterice bile lude prošle zime!

Karirani sako (320 kuna), sako od tvida (265 kuna)

Osim jakni, H&M obožavamo i zbog njegovih odličnih blejzera, a ovaj karirani svakako je jedan od popularnijih komada jeseni. Za sve cure koje su u potrazi za dobrim blejzerom savjetujemo da svakako obrate pažnju na H&M-ovu ponudu!

Pulover-dolčevita (110 kuna), pulover s biserima (100 kuna)

Pulovera nikad dosta, zar ne? Ovi su nas komadi oduševili čim smo ih vidjeli, a mega popularni biseri svakako su detalj broj jedan koji primjećujemo i na odjeći, ali i na obući. 

Hlače od baršuna (150 kuna), boyfriend traperice (150 kuna)

H&M x MOSCHINO Izašle su prve fotke H&M x Moschino kolekcije - i izgledaju WOW!

Dva modela hlača kojima ne možemo odoljeti su klasične crne od baršuna te neizostavne boyfriend-jeans traperice. Također, H&M je poznat po divnim lepršavim haljinama i midi suknjama koje nose i najpopularnije svjetske modne blogerice, a upravo takve dvije smo pronašli na njihovom međusezonskom sniženju.

Haljina s printom (330 kuna), svilena midi suknja (185 kuna)

Trk u H&M jer već sigurno jako dobro znaš da se najbolji komadi najbrže prodaju...

Posjeti Miss7.24sata.hr