U Deichmannu smo pronašli hrpu genijalnih sandala, natikača i espadrila, a ovo su naši favoriti

Deichmann
Vidi originalni članak

Ljeto pruža bezbroj modnih prilika, a uz ponudu trendy modela sandala, natikača i espadrila na koju smo naletjeli u našoj omiljenoj trgovini obuće. U Deichmannu ćete ovog ljeta pronaći sve što vam treba, a naglasak nove kolekcije upravo je na laganim materijalima, klasičnim siluetama i ženstvenosti. 

Udobne, ravne sandale

Ravne sandale i natikače su nezaobilazan izbor za ljetne dane. Ove godine, vodeći trendovi u ovoj kategoriji uključuju minimalistički dizajn i cvjetne uzorke.

Pri odabiru novog modela sandale jednostavnost je ključna riječ. Ravne sandale s tankim remenčićima i čistim linijama su must-have za sve modne zaljubljenice. U Deichmannu možete pronaći razne minimalističke modele koji su savršeni za svaku prigodu.

Ljetno boho izdanje

Espadrile su idealan izbor za casual ljetne kombinacije. U fokusu ove sezone našli su se modeli s platformama koji su ponovno u modi i donose vam dodatnu visinu i eleganciju. Deichmann ima širok izbor espadrila s raznim visinama platformi, od suptilnih do onih koje će u vašoj garderobi čini pravi statement komad. Cvjetni uzorci i ljeto oduvijek idu ruku u ruku. Romantične espadrile ukrašene cvjetnim uzorcima i sjajnim dodacima mogu unijeti svježinu i ženstvenost u vašu odjevnu kombinaciju.

Sandale s potpeticom

Za one ljetne dane koji zahtijevaju vaše najglamuroznije izdanje birajte efektne sandale s potpeticom. Iglene pete, platforme, niske block potpetice – ovog ljeta nosi se sve i garantiramo vam da se između brojnih modela u ponudi Deichmanna nećete lako odlučiti. 

Sandale s blok potpeticom su udobne i stabilne, ali istovremeno pružaju traženu dozu elegancije. Deichmann nudi različite visine i boje sandala s blok potpeticom, tako da možete pronaći savršen par za sebe.

Sandale s potpeticom ukrašene sjajnim detaljima, kao što su šljokice ili metalni ukrasi, dodaju dozu glamura i privlače poglede, a metalik efekt na sandalama s platformom već zauzima vodeće mjesto najpoželjnijeg ljetnog trenda. 

Najudobnije izdanje za plažu ili bazen 

Natikače su neizostavan dodatak svakog kofera koji ovih dana putuje prema moru. Do bazena, plaže, na brzi doručak ili kavu – zbog udobnosti i lakoće kombiniranja najčešće biramo upravo udobne natikače. Na policama u trgovinama Deichmann čekaju vas podjednako lijepe elegantne natikače od kože, kao i sportski modeli kao što su nezaobilazne adilette, Nike i Fila natikače – po najpovoljnijim cijenama. 

Deichmann prati najnovije trendove, nudeći širok izbor ljetne obuće za žene po najpovoljnijim cijenama. Bez obzira na vaš stil i potrebe, Deichmann na polici ima spreman par novih cipela za sve članove obitelji. Posjetite Deichmann i inspirirajte se najnovijim trendovima ljetne obuće.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr