Tri su dame odjenule visoke bijele čizme: čiji je stil najbolji?

Pixsell/Zoe Sarlija
Vidi originalni članak
  • Trend bijelih čizama je posvuda i sigurni smo da si u posljednje vrijeme vidjela dosta kombinacija s njima
  • Kako kombinirati odjeću sa smeđim ili crnim čizmama znamo, ali bijele je čižme katkad teško stilizirati
  • Ove tri dame dokazuju da smo konačno prigrlili bijele čizme i mogle bi nas inspirirati

Bijele čizme prema kojima smo pred koju godinu kad su se pojavile bile sumnjičave, sad su prigrlile brojne žene. Bilo je i vrijeme da se količina crne boje u zimskoj odjeći! Jedan od omiljenih trendova dama na našim ulicama još od jeseni prošle godine svakako su bijele čizme. Kakvo osvježenje. Bijele čizme potpuno osvjetljavaju odjeću, kombinaciju čine originalnijom. One također mogu biti jedan od tvojih statement komada.

Moda Ovako se to radi: par upadljivih čizama ove prolaznice bio je magnet za poglede

Prolaznica duge smeđe kose izabrala je bijele kožne čizme ispod koljena u špic sa debelom petom. Iskombinirala ih je na svijetlo plavo kožnu mini suknju kojoj je dodala uski remen u struku. Kako bi se utoplila njezin odabir bio je snježno bijeli pulover s ovratnikom, te krznena bunda bijelo-sive boje. Ove čizme lijepo su naglasile duge noge vitke prolaznice, a posebo su se lijepo uklopile s plavom bojom suknje.

Druga prolaznica izabrala je nešto šareniji outfit. Svoje bijele čizme u šic s debelom petom iskombinirala je sa zelenom košuljom-haljinom s uzorkom. Košulju-haljinu krasio je remen u struku, a na nju prolaznica je odjenula smeđi kaput. Kaput s upečatljivim gumbima i džepovima uparila je prošivenom torbom sa zlatnim lancem u istoj nijansi koja se nazira prebačena preko ramena prolaznice. Odlučila se i za zanimljiv dodatak, naočale sa okvirom životinjskog printa.

Potvrđeno je, Hrvatice luduju za ovim ružnim čizmama. Evo s čim ih nose

Zdnja prolaznica koju su uhvtile naše kamere nosila je nešto drugačije bijele čizme od prethodne dvije djevojke. Ona je izabrala čizme u špic s tankom i nižom petom, te blagim naborima. Upotpunila ih je zanimljivom kombinacijom. Suknju ispod koljena pepita uzorka uparila je s crnom dolčevitom. Preko kombinacije obukla je crno-bijeli karirani kaput preko kojeg je prebacila i karirani šal sa sivim, bijelim i smeđim nijansama. Torbicu bež boje sa zlatnim lancem nosila je preko tijela.

Moda Ovaj kaput domaćeg dizajna bilo je teško ne zamijetiti na zagrebačkim ulicama

Koja od ove tri kombinacije naših prlaznica ti se najviše svidjela? Zahvaljujući ovim damama možda ćeš i sama potražiti par bijelih čizama, a ne možete pogriješiti s bilo kojim modelom. Za tebe smo izdvojili nekoliko modela koje su nama zapele za oko iz naših trgovina.

Primjeri: Zara (499,90kn), Mass (761,90 kn), Mango (999,90kn)

Primjeri: Zara (449,90kn), Reserved (459,90 kn), Bershka (379,90kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr