Trendi jakne za toplu jesen

Danijel Berković/PIXSELL, PR
Zima, kiša, vjetar i sve neugodne stvari koje jesen nosi lako prebrodimo uz kvalitetne i stylish jakne. Ove sezone ljubiteljice svih stilova dolaze na svoje, jer je izbor modela zaista šarolik. Kožne jakne popularnije su nego ikada, a koji su još trendovi aktualni i modeli najtraženiji, pogledajte u nastavku.
Vidi originalni članak

Romantični uzorci

Bez obzira preferirate li kožne ili platnene jakne, ove sezone je romantika sveprisutna. Modeli dolaze ukrašeni romantičnim i decentnim uzorcima čipke, ali i floralnim uzorcima koji su u trendu već nekoliko sezona. Zagasite boje, jakne koje naglašavaju liniju tijela i zanimljivi detalji poput patentnih zatvarača dodatno pojačavaju dojam.

Zakovice

Ljubiteljice urbanijeg modnog izričaja s oduševljenjem će prigrliti trend zakovica koje ove sezone ukrašavaju i najklasičnije modele kožnih jakni. Zanimljive nitne najčešće dolaze u srebrnim i zlatnim nijansama, ali i raznim oblicima dajući pomalo opako look. Zahvalne su za kombiniranje jer i od najjednostavnijih skinny traperica naprave statement outfit koji možete upotpuniti zanimljivim komadom nakita, poput primjerice prstena.

Krzno

Jedna od nepresušnih modnih debata se vodi oko upotrebe pravog krzna i imitacije, a mi ćemo ostaviti da svatko odluči kako misli da je najbolje. U ponudi se ove sezone nalaze jakne koje imaju ovratnike i kapuljače ukrašene upravo krznenim detaljima. Ako preferirate bohemski look, pilotska jakna s krznenom podstavom i ovratnikom će se odlično slagati uz uske hlače i niske čizme. Ako ipak više volite sportski stil, jakna s krznenom kapuljačom idealan je odabir za vas.

Sportski look

Popularne college jakne i ove jeseni vladaju ponudom u trgovinama. Ljubiteljice casual stila s daškom sportske elegancije neka ih kombiniraju uz traperice uskog kroja ili sportske šire modele i nepropusne tenisice na petu. Zahvaljujući svojim veselim kombinacijama boja koje najčešće imaju na sebi, odlično će razbiti sivilo i monotoniju jesenskih dana.

Crna klasika

Klasična crna kožna jakna jedan je od onih predmeta koji su obavezni u ženskom ormaru. Toplina koju pruža, ali i vrlo elegantan dojam odlično funkcioniraju i stoga su vrlo popularne. Ipak, ove sezone klasična crna kožna jakna dobiva novije lice. Ako volite elegantan i damski look, model s peplumom je idealan za vas. Ako ste ipak klasičarka, model s patentnim zatvaračem smještenim na strani je odlična opcija. Kožna jakna djeluje jednako dobro na ležernim kombinacijama, ali i onima za večernje izlaske uz duge haljine i midi suknje.

U galeriji detaljnije pogledajte vodeće komade ove sezone...

Ostale fashion&beauty shopping savjete za jesen pročitajte ovdje!

Posjeti Miss7.24sata.hr