Trendi cipele u boji koja će dominirati sljedećih mjeseci

PR/WhatsApp
Prva pomisao kad bi netko spomenuo ružičastu boju su djeca i djevojčice u kričavo ružičastoj odjeći i obući. No kao i sve druge boje, i ružičasta ima svoje nijanse. Neke od njih obilježit će sezonu koja dolazi!
Vidi originalni članak

Prve ljetne kolekcije donijele su bezbroj novih trendova i istaknule komade koji će obilježiti najtoplije dane koja dolazi. Kad je riječ o cipelama, prvim ljetnim kombinacijama dominirat će spoj klasičnih modela i najnovijih trendova, a u raskošnoj paleti boja i uzoraka jedna će se boja posebno istaknuti. Predstavljamo ti njeno veličanstvo: prljavo ružičastu, puder-ružičastu i ostale prijateljice te nijanse!

Apsolutno zanemarena i bespravno marginalizirana nijansa ružičaste oduševit će te na prvu. Prvo njeno divno svojstvo jest da je svijetla, a nije bijela. Bijelu boju ponekad je teško očuvati u prvotnoj bjelini, pa je puder-ružičasta nijansa odlično rješenje za prikrivanje sitnih nepravilnosti. Osim toga, dovoljno je svijetla da se savršeno uklapa uz bijele kombinacije. Tome u prilog ide i to što je ta nijansa slična boji kože, pa pristaje uz gotovo svu odjeću koju izvučeš iz ormara. 

S lijeva na desno: CCC DeeZee (179 kn); CCC DeeZee (124 kn - prije 249 kn); CCC Jenny Fairy (99 kn - prije 199 kn)

S lijeva na desno: CCC (79 kn - prije 119 kn); CCC DeeZee (99 kn); CCC Jenny Fairy (139 kn)

Treća odlična stvar jest da u prodavaonicama CCC možeš odabrati model kakav god ti odgovara i uživati u boji koju ćeš obožavati. Jednostavni i praktični modeli iz CCC-ove ponude donose neodoljivi spoj udobnosti i trendi izgleda koji će biti favorit za ljetne kombinacije, kako za ležerne tako i za poslovne te svečane varijante. Omiljena casual kombinacija traperica i T-shirta odlično će izgledati uz  balerinke i ravne sandale, a sandale s potpeticama svoje će mjesto pronaći u večernjim kombinacijama. 

Ako si u potrazi za svojim omiljenim modelom, zaviri u ponudu brenda obuće CCC i pronađi svoj idealan par! U tijeku su odlična sniženja, pa ćeš sigurno pronaći povoljne cijene. Mi smo izdvojili svoje favorite do 199 kuna

Od gore prema dolje: CCC Jenny Fairy (179 kn); CCC DeeZee (159 kn); CCC DeeZee (179 kn)

S lijeva na desno: CCC Jenny Fairy (139 kn); CCC Jenny Fairy (159 kn); CCC Jenny Fairy (119 kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr