Traper je apsolutni vladar ovog proljeća. Nakon jakni i maksi suknji, nose se i traper čizme

Instagram @speedd.official
Vidi originalni članak
  • U duhu Y2K trenda traper je ove sezone najpopularniji materijal koji ćemo gledati posvuda, na svemu i u svim oblicima, nijansama i kombinacijama
  • Već smo pisali o maksi suknji od trapera koja je uvjerljivo jedan od najvrućih komada sezone, a teško da postoji bolji par obuće uz koji bi se ovih mjeseci nosila od traper čizama
  • Od super jednostavnih modela do onih koji će dominirati svakom kombinacijom, izdvojili smo najljepše traper čizme koje se mogu pronaći

Postoji li nešto poput previše trapera? Iz perspektive ranih 00-ih, ali i one ovoga proljeća, bez imalo dvojbe kažemo 'ne'. Ova beskrajno svestrana tkanina utjelovljenje je ležernosti i već desetljećima na samom vrhu popularnosti, a ove je sezone prisutnija i poželjnija no ikad prije. Svi se još uvijek dobro sjećamo traper kombinacija od glave do pete koje su Britney i Justin 2001. odjenuli za dodjelu American Music Awardsa, a 22 godine kasnije, te su iste kombinacije još aktualnije i suvremenije nego što su onda bile. Znamo da se Y2K estetika vratila na velika vrata, a upravo traper u ovoj priči igra glavnu ulogu.

Moda Maksi traper suknje povratnički su trend iz 90-ih koji vole nositi i celebrityji - donosimo 10 trendi modela

Ovog se proljeća s traperom definitivno ne može pogriješiti: nosimo ga posvuda, na svemu i u svim oblicima, nijansama i kombinacijama. Već smo pisali o maksi suknji od trapera koja je uvjerljivo jedan od najvrućih komada sezone, a teško da postoji bolji par obuće uz koji bi se ovih mjeseci nosila od traper čizama. Kaubojke, platforme, modeli na špic i oni s blok petom svi su odreda odjeveni u traper i spremni za osvajanje ulica, a ovo su najljepši modeli koje se može pronaći.  

Ove elegantne stiletto čizme nadahnute 90-ima savršene su za apsolutne sve kombinacije. Bezvremenska silueta i tamnija nijansa trapera čine ih nevjerojatno sofisticiranima, a uz midi pencil suknju i košulje odlično će izgledati čak i u poslovnim prilikama.

Čizme koje izgledaju kao da su presavijene traperice okrenute naglavce i više su nego jedinstvene. Ovo je pravi statement par uz koji niti jedna kombinacija neće djelovati monotono.

Zahvaljujući stabilnoj i masivnoj trokutastoj peti, ovaj model je i više no dovoljno udoban za cjelodnevno nošenje. Suptilni nabori  oponašaju traperice, a što ih čini izvrsnim dodatkom svakoj traper kombinaciji.

Detalj s izrezom na vrhu čini ove čizme inspirirane 70-ima uistinu prepoznatljivima i drugačijima. Već ih vidimo kako savršeno idu uz kakvu crnu mini haljinu za styling koji ne prolaze neprimijećeno.

Super pripijeni i mega zavodljivi model savršen je za kombiniranje s mini suknjama, sa ili bez hulahopki, a super će pristajati i u lepršave boho haljine. Možda i kakav traper šešir?

Kada bi se kargo hlače htjele maskirati u čizme, izgledale bi točno ovako. Uostalom, postoje li praktičnije čizme od onih s džepom dovoljno prostranim da u njega pospremimo kreditnu karticu, AirPods i sjajilo za usne? Komotno ih možemo koristiti umjesto torbice i još k tome izgledaju odlično!

Tehnički su više gležnjače, ali ove Jeffrey Campbell čizme izgledaju toliko dobro da nas nomenklatura najmanje zanima. Ovo je onaj jedan par nosiv uz sve i posvuda!

Izvezeni cvjetni detalji na ovim čizmama donose raskošan kontrast u odnosu na robusni traper. Rado bismo ih nosili uz minimalističku bijelu haljinu.

Što god odjenuli, ove će čizme biti fokus svake kombinacije. Obožavamo koliko odvažno igledaju!

Ove čizme od tamnog trapera nešto su suptilnije i klasičnije od ostatka ponude, ali ovo je onaj jedan par za vječnost. Volimo platforme jer nam istovremeno daju visinu, a k tome su i dovoljno udobne za nošenje tijekom cijelog dana. 

Već smo pisali koliko su mini haljine ove godine popularne, a ovaj model čini nam se kao savršen odabir uz svaku koja postoji. 

Moda Traperice s kristalićima trend su iz 2000-ih koji ove sezone svjetluca u novom izdanju

Posjeti Miss7.24sata.hr