Totalno je fascinirana! Pogledaj kako Kim doslovno kopira stil Naomi Campbell iz 1990-ih

Instagram/@DietPrada
Vidi originalni članak
  • Kim Kardashian je, očito, pronašla svoj novi modni uzor
  • Kim je toliko fascinirana kombinacijama u kojima je već 1990- ih godina prošetala Naomi Campbell da nosi identične
  • Uz Versace slip haljinu iz 1996. godine i Azzedine Alaïa tigrasti bodi iz 1991. godine, našle su se još neke kombinacije

Kad netko promijenio toliko odjevnih kombinacija na tjednoj bazi kao Kim Kardashian West, lako je moguće da koji put ponestane ideja.  Tako smo po posljednjim stajlinzima mogli vidjeti da joj se sviđaju komadi koji su na modnoj sceni zasjali još 1990-ih godina prošlog stoljeća i to na slavnoj Naomi Campbell. Na Instagram stranici Diet Prada koju prati 1, 2 milijuna ljudi, napravili su presjek modnih dvojnica, a na nama je da odlučimo kojoj bolje stoje. Tako smo imali prilike vidjeti pretežno Versace modele haljina te bodi dizajnera Azzedine Alaïae.

Versace slip haljina

Satensku haljinu u kombinaciji ljubičaste, plave i zelene boje kreirao je Gianni Versace, a Naomi je prošetala pistom sad već davne 1996. godine u njoj, a Kim ju je izabrala ove godine. Haljina se do nedavno mogla pronaći na stranici Luxury Garage Style po cijeni od 1 267 eura, odnosno 9 369 kuna, no rasprodana je. 

Versace crna mini haljina 

Ova haljina je vrlo popularna i dan danas kao i u jesen 1992. godine kad je predstavljena. U ‘Laden strap’ haljini modne kuće Versace Kim je lani prošetala, ali prije nje u njoj su se pojavile i Beyonce 2011. godine, Naomi Campbell  pa čak i sama Donatella Versace u 90-im godinama. Crna haljina se sastoji od 5 remena sa zlatnom kopčom koji idu od prsa prema vratu i dvije na struku. 

Versace mini šljokasta haljina

U prosincu 2018. godine, Kim se pojavila na ranoj jesenskoj reviji za 2019. godinu u vinatge Versace haljini u New Yorku. Ta haljina je predstavljena kao dio jesensko- zimske kolekcije Giannija Versacea 1997. godine, a na crvenom tepihu te godine ju je nosila i sama Naomi. 

Life&style Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati)

Versace duga srebrna haljina s resicama

U srebrnoj dugoj haljini s resicama Naomi je prošetala modnom pistom 1998. godina, a ponovno ju je obukla za dodjelu Fragrance Foundation u New Yorku 2015. godine. I tada joj je kao i prvi put haljina pristajala savršeno. Kim Kardashian West se u identičnoj metalik haljini pojavila 2018. godine.

Azzedine Alaïa tigrasti bodi

U tigrastom bodiju dizajnera Azzedine Alaïae Naomi je viđena još 1991. godine na modnoj reviji. U istoj kombinaciji viđena je i Kim Kardashian, 28 godina kasnije, odnosno prije tjedan za vrijeme boravka u Parizu. Tigrasti bodi je samo na strateškim mjestima bio prekriven baršunom. Iako se Naomi na reviji pojavila samo u bodiju, Kim je ipak preko njega morala prebaciti baršunasti kaput zbog hladnoće.

Posjeti Miss7.24sata.hr