Poznate dame nose badiće s volanima

Volane svih dimenzija trendseterice obožavaju i ove sezone. Čini nam se da ne može proći jedan dan, a da ne vidimo neku novu poznatu curu kako uživa na talijanskim, francuskim ili kalifornijskim plažama, a da nema ovaj hit kupaći kostim.
Vidi originalni članak

Supermodel Kendall Jenner je jedna od prvih koja nam je zapela za oko dok smo proučavali tko voli nositi volane na bikiniju. Svoj rozi bikini s potpisom Lise Marie Fernandez Kendall je isfurala u odličnoj kombinaciji uz glamurozni slamnati šešir široka oboda i uske sunčane naočale iz vlastite kolekcije.

Jedna od slavnih cura koje vole volane je i prekrasna Emily Ratajkowski. Njezina golišava izdanja gledamo gotovo cijele godine, bilo da se "skine" za neku kampanju donje rublja, bilo da odmara s prijateljima na nekom luksuznom resortu. Emily prati trendove i gotovo uvijek odabire badiće s potpisom vrućih modnih kuća. Za jednog od svojih posljednjih posjeta Italiji tako je odabrala fantastični dvodijelni kupaći kostim s potpisom australske kuće Zimmermann.

Niti jedna lista ne bi bila potpuna bez popularne Chiare Ferragni. Ona je odabrala jednodijelni kupaći kostim s dubokim dekolteom za vrijeme svog zadnjeg posjeta popularnom odmaralištu na obali Amalfi. Crvena boja badića je hrabar modni odabir i tko god se odluči za bikini ili kupaći kostim žarko crvene boje, sasvim sigurno neće ostati neprimijećen.

Posjeti Miss7.24sata.hr